hirdetés
hirdetés

Appajánló

Logo Maker – kreatív segítség

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Maker jó választás lehet számára.

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ezzel persze tisztában van a piac is, nem véletlen, hogy a kreatív szakemberek munkáját alaposan meg kell fizetni. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Makerrel akár maga is megpróbálkozhat azzal, hogy cégének igazán ütős logót alkosson.

A feladat támogatására az alkalmazás fejlesztői 30 sablont alkottak meg, amelyek segíthetnek a kezdőknek, emellett profi grafikusok által készített képek és dizájnelemek is támogatják a megfelelő végeredmény elérését. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a felhasználó saját képeit, illetve látványelemeit is feltöltse. Az alkalmazásban készített logókat villámgyorsan meg lehet osztani a közösségi felületeken, de akár az e-mailek aláírásába is beépíthetők. Az applikáció Androidon és iOS-en egyaránt elérhető, 1054 forintba kerül.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

hirdetés