hirdetés
hirdetés

Appajánló

Logo Maker – kreatív segítség

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Maker jó választás lehet számára.

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ezzel persze tisztában van a piac is, nem véletlen, hogy a kreatív szakemberek munkáját alaposan meg kell fizetni. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Makerrel akár maga is megpróbálkozhat azzal, hogy cégének igazán ütős logót alkosson.

A feladat támogatására az alkalmazás fejlesztői 30 sablont alkottak meg, amelyek segíthetnek a kezdőknek, emellett profi grafikusok által készített képek és dizájnelemek is támogatják a megfelelő végeredmény elérését. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a felhasználó saját képeit, illetve látványelemeit is feltöltse. Az alkalmazásban készített logókat villámgyorsan meg lehet osztani a közösségi felületeken, de akár az e-mailek aláírásába is beépíthetők. Az applikáció Androidon és iOS-en egyaránt elérhető, 1054 forintba kerül.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés