hirdetés
hirdetés

Appajánló

Logo Maker – kreatív segítség

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Maker jó választás lehet számára.

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak az üzleti életben. Ezzel persze tisztában van a piac is, nem véletlen, hogy a kreatív szakemberek munkáját alaposan meg kell fizetni. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Makerrel akár maga is megpróbálkozhat azzal, hogy cégének igazán ütős logót alkosson.

A feladat támogatására az alkalmazás fejlesztői 30 sablont alkottak meg, amelyek segíthetnek a kezdőknek, emellett profi grafikusok által készített képek és dizájnelemek is támogatják a megfelelő végeredmény elérését. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a felhasználó saját képeit, illetve látványelemeit is feltöltse. Az alkalmazásban készített logókat villámgyorsan meg lehet osztani a közösségi felületeken, de akár az e-mailek aláírásába is beépíthetők. Az applikáció Androidon és iOS-en egyaránt elérhető, 1054 forintba kerül.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

hirdetés