hirdetés
hirdetés

Appajánló

Locale – és mindig jókor szól a telefon

Ma már senkit nem kell győzködni arról, hogy mennyire hasznos a mobiltelefon, azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobb lenne, ha nem derülne ki, hogy nálunk van. Ebben segít most a Local!

Az Egyesült Államokban például előfordult, hogy egy bíró a tárgyalóteremben lévő mind a 46 embert börtönbe küldte, mert egyikük telefonja megszólalt, és senki sem jelentkezett a hangoskodó mobil gazdájaként.

Nos, a bírót a nyilvánvalóan túlkapásnak számító döntéséért menesztették, de hogy nekünk ne hozzon kellemetlen pillanatokat a telefoncsörgés, arról gondoskodik a Locale. Az alkalmazás a helymeghatározást és az előre beállított „helyzeteket” ötvözi. A program például képes arra, hogy amikor valaki megérkezik a munkahelyére, lenémítsa a készülékét, megváltoztassa a hátteret a kijelzőn, illetve bekapcsolja a wi-fi-t. Hogy honnan tudja, éppen hol vagyunk? Ehhez a Google térkép-technológiáját, illetve az előzetes beállításokat hívja segítségül. Az alkalmazásban megjelenő térkép-interfészen a megfelelő helyet kell bejelölni, és hozzárendelni a szükséges funkciókat. Az applikáció a Google Play-ben érhető el, 2999 forintért.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

hirdetés