hirdetés
hirdetés

Appajánló

Locale – és mindig jókor szól a telefon

Ma már senkit nem kell győzködni arról, hogy mennyire hasznos a mobiltelefon, azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobb lenne, ha nem derülne ki, hogy nálunk van. Ebben segít most a Local!

Az Egyesült Államokban például előfordult, hogy egy bíró a tárgyalóteremben lévő mind a 46 embert börtönbe küldte, mert egyikük telefonja megszólalt, és senki sem jelentkezett a hangoskodó mobil gazdájaként.

Nos, a bírót a nyilvánvalóan túlkapásnak számító döntéséért menesztették, de hogy nekünk ne hozzon kellemetlen pillanatokat a telefoncsörgés, arról gondoskodik a Locale. Az alkalmazás a helymeghatározást és az előre beállított „helyzeteket” ötvözi. A program például képes arra, hogy amikor valaki megérkezik a munkahelyére, lenémítsa a készülékét, megváltoztassa a hátteret a kijelzőn, illetve bekapcsolja a wi-fi-t. Hogy honnan tudja, éppen hol vagyunk? Ehhez a Google térkép-technológiáját, illetve az előzetes beállításokat hívja segítségül. Az alkalmazásban megjelenő térkép-interfészen a megfelelő helyet kell bejelölni, és hozzárendelni a szükséges funkciókat. Az applikáció a Google Play-ben érhető el, 2999 forintért.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés