hirdetés
hirdetés

App ajánló

LastPass

A jelszavak észben tartásának legegyszerűbb módja, ha ugyanazt használjuk mindenhol. Ez egyben a legnagyobb butaság is, ha ugyanis egy helyről már ellopták a jelszavunkat, akkor azzal bárhova máshova is egyszerűen bejuthatnak.

 

Tény azonban, hogy képtelenség ennyi mindent fejben tartani, szerencsére nem is kell.

 

A LastPass alkalmazáshoz csak egyetlen jelszót kell megjegyeznünk, onnantól kezdve pedig bátran az appra bízhatjuk magunkat, belép helyettünk oda, ahova csak kell. Sőt, ha már lusták vagyunk új jelszavakat kitalálni, a LastPass ebben is segítséget nyújt, legenerálja helyettünk, és persze a továbbiakban emlékszik is majd rá.

Kiváló kis kiegészítő funkció a jelszóauditálás, ami megvizsgálja a jelszavainkat, és figyelmeztet a rossz gyakorlatra, gyenge láncszemekre, ismétlődésekre. Már csak hab a tortán, hogy akár jelszavaink rendszeres változtatását is rábízhatjuk az appra, vagy a jelszavak mellett bankkártyaprofilokat is elmenthetünk, leegyszerűsítve például az online vásárlást. Bármilyen rendszerű telefonra (vagy akár asztali gépre) elérhető, az alapverzió ingyenes, a további biztonsági és kényelmi funkciókat tartalmazó prémium változat havi 1 dollárba kerül, míg a vállalati megoldásokkal kiegészített változat a céges felhasználók számától függően évi 18–24 dollár felhasználónként.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés