hirdetés
hirdetés

App ajánló

LastPass

A jelszavak észben tartásának legegyszerűbb módja, ha ugyanazt használjuk mindenhol. Ez egyben a legnagyobb butaság is, ha ugyanis egy helyről már ellopták a jelszavunkat, akkor azzal bárhova máshova is egyszerűen bejuthatnak.

 

Tény azonban, hogy képtelenség ennyi mindent fejben tartani, szerencsére nem is kell.

 

A LastPass alkalmazáshoz csak egyetlen jelszót kell megjegyeznünk, onnantól kezdve pedig bátran az appra bízhatjuk magunkat, belép helyettünk oda, ahova csak kell. Sőt, ha már lusták vagyunk új jelszavakat kitalálni, a LastPass ebben is segítséget nyújt, legenerálja helyettünk, és persze a továbbiakban emlékszik is majd rá.

Kiváló kis kiegészítő funkció a jelszóauditálás, ami megvizsgálja a jelszavainkat, és figyelmeztet a rossz gyakorlatra, gyenge láncszemekre, ismétlődésekre. Már csak hab a tortán, hogy akár jelszavaink rendszeres változtatását is rábízhatjuk az appra, vagy a jelszavak mellett bankkártyaprofilokat is elmenthetünk, leegyszerűsítve például az online vásárlást. Bármilyen rendszerű telefonra (vagy akár asztali gépre) elérhető, az alapverzió ingyenes, a további biztonsági és kényelmi funkciókat tartalmazó prémium változat havi 1 dollárba kerül, míg a vállalati megoldásokkal kiegészített változat a céges felhasználók számától függően évi 18–24 dollár felhasználónként.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

hirdetés