hirdetés
hirdetés

App ajánló

LastPass

A jelszavak észben tartásának legegyszerűbb módja, ha ugyanazt használjuk mindenhol. Ez egyben a legnagyobb butaság is, ha ugyanis egy helyről már ellopták a jelszavunkat, akkor azzal bárhova máshova is egyszerűen bejuthatnak.

 

Tény azonban, hogy képtelenség ennyi mindent fejben tartani, szerencsére nem is kell.

 

A LastPass alkalmazáshoz csak egyetlen jelszót kell megjegyeznünk, onnantól kezdve pedig bátran az appra bízhatjuk magunkat, belép helyettünk oda, ahova csak kell. Sőt, ha már lusták vagyunk új jelszavakat kitalálni, a LastPass ebben is segítséget nyújt, legenerálja helyettünk, és persze a továbbiakban emlékszik is majd rá.

Kiváló kis kiegészítő funkció a jelszóauditálás, ami megvizsgálja a jelszavainkat, és figyelmeztet a rossz gyakorlatra, gyenge láncszemekre, ismétlődésekre. Már csak hab a tortán, hogy akár jelszavaink rendszeres változtatását is rábízhatjuk az appra, vagy a jelszavak mellett bankkártyaprofilokat is elmenthetünk, leegyszerűsítve például az online vásárlást. Bármilyen rendszerű telefonra (vagy akár asztali gépre) elérhető, az alapverzió ingyenes, a további biztonsági és kényelmi funkciókat tartalmazó prémium változat havi 1 dollárba kerül, míg a vállalati megoldásokkal kiegészített változat a céges felhasználók számától függően évi 18–24 dollár felhasználónként.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés