hirdetés
hirdetés

Szerethető Munkahelyek Díj 2019

Kihirdetésre kerültek 2019 legszerethetőbb munkahelyei

Nemrég hirdette ki a Dreamjo.bs idén harmadszor is a Szerethető Munkahelyek díjazottjait, amelyek több, mint 40.000 szavazat alapján és közel 500 cég közül kerültek a Top 125 legszerethetőbb munkahely közé. Az ünnepélyes keretek között november 21-én átadott díjak mellett további különdíjak is odaítélésre kerültek, amelyről - a Szerethetőségi Cégindex Módszertan alapján - a szakmai zsűri ​döntött.

A verseny során az induló nagyvállalatok és KKV-k ​a DreamJo.bs ingyenes platformján nevezhettek​, amelyen minden cégnek lehetősége volt kreatívan és őszintén bemutatkozni a nevezési időszak végéig.

Miért fontos a cégeknek a Szerethető Munkahely Díj, verseny?

Rengeteg szakmai verseny és megmérettetés körül választhatnak a cégek, azonban a DreamJo.bs oldalán a cégprofil létrehozása, Szerethető Munkahelyekre nevezés és a Díjátadón való részvétel díjmentes. És hogy miben különleges a verseny, arra az egyik díjazott cég képviselője válaszolt:

“Ez a díj egy kicsit más: talán közelebb áll a fiatalabb generációhoz és jobban megszólítja őket, mint mások”.
A Top 125 díjazottról a nagyközönség döntött​, azaz bárki szavazhatott, azonban direktben a nevezőkre nem voksolhatnak a szavazók, így minden cég egyenlő eséllyel indulhatott a versenyben.

Összesen 16 olyan csapat volt a díjazottak között, akiket idén már harmadszorra köszönthettek a verseny szervezői a Díjátadó Gálán. És hogy milyen érzés a csapattagoknak a háromszoros kitüntetés?

“Büszkék, hisz ez nekik is presztízs, és egy jó visszajelzés, mivel másoknak is az a véleménye, hogy szívesen dolgoznának ott, ahol ők dolgoznak“.

A két alapító - Balogh Péter és Balogh-Mázi Mária - elmondása szerint nem versenyként tekintnek a Szerethető Munkahelyek Díjra, hanem egy lehetőségre, ahol sok kiváló KKV és nagyvállalat őszintén és kreatívan bemutatkozhat. Úgy vélik nincs egy sikerrecept, mivel minden cég másképpen szerethető, de ami közös kell legyen bennük, az a cégvezetők törekvése arra, hogy megtalálják az összhangot az ott dolgozó emberekkel és ​a csapattagok szívesen járjanak be dolgozni.

A Díjátadó Gálára érkező cégvezetők, csapattagok több, mint 50 százaléka ezt emelte ki, mint szempontot, azaz

“Fontos számunkra, hogy jól érezzék magukat nálunk a kollégák. Erről ad nekünk egy visszajelzést a verseny.”

A nevezés során gyakran a teljes csapat részt vesz a munkáltatói cégprofil létrehozás folyamatában. Ezért is fontos a csapatoknak már a részvétel is, mivel közösen fogalmazzák meg, miért is szeretnek ott dolgozni, így nem csak a meglévő kollégák megtartásban van kiemelt szerepe, hanem az új kollégák keresésénél is, azaz

“Amikor új kollégákat keresünk, akkor nagyon jó elmondani magunkról, hogy mi egy szerethető munkahely vagyunk.”

Arra a kérdésre, hogy mit szóltak a kollégák a díjhoz “​Örültek és büszkék rá, már aki tudja, a teljes csapatnak majd akkor mondjuk el, ha visszük a díjat”.

Az alábbi szakmai különdíjak kerültek odaítélésre és átadásra a Díjátadón:

  1. Laposa Birtok Kft. Employer Branding Különdíj, Mikrovállalat kategória - Vision Recruitment
  2. Cserpes - Sajtműhely Kft. HR Különdíj, Mikrovállalat kategória - M​iutcánk
  3. Adevinta Classified Media Hungary Kft. Employer Branding Különdíj, Kisvállalat kategória - maform
  4. ULYSSYS Kft. HR Különdíj, Kisvállalat kategória - ​Online Márkaboltok
  5. AYCM Magyarország Kft. Egészségtudatos Különdíj, Középvállalat kategória - INNOVIEW
  6. Alcoa Shared Services Hungary Kft. Employer Branding Különdíj, Középvállalat kategória - ​Webtown
  7. DIAGEO Business Services Kft. HR Különdíj, Középvállalat kategória - W​ .UP
  8. eSense Zrt. Munkavállalói és Ügyfélélmény Különdíj, Nagyvállalat kategória - ​Praktiker Kft.
  9. dm Kft. Employer Branding Különdíj, Nagyvállalat kategória - Telenor
  10. Eisberg Hungary Kft. HR Különdíj, Nagyvállalat kategória - ​Trans-Sped Csoport

A Top 25 nagyvállalat, a Top 100 KKV és a különdíjas Szerethető Munkahelyek listája elérhető a ​https://szerethetomunkahelyek.hu/hu​ oldalon.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés