hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Így válhat egy munka álomállássá

Előfordult már, hogy te vagy a munkatársad úgy érezte, nem bírja tovább a jelenlegi munkáját?

Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy nem szereti a munkahelyet, embereket vagy a környezetet; elég csupán annyi, hogy a neki nem szimpatikus és megfelelő feladatokat végzi. Egy-két apró változtatással azonban hihetetlen változásokat lehet elérni, így a nem szívlelt munkahelyünkből álmaink állását kreálhatjuk.

Elég csak arra gondolni, milyen a munkához való hozzáállásunk. Egy call centerben dolgozó beosztott számára vízválasztó lehet, miként fogja fel a feladatát. Ha úgy éli meg, hogy csak panaszkodó emberek hívják apró problémákkal, sokkal kevésbé lesz lelkes és problémamegoldó, mintha a panaszkodó emberek helyén segítséget kérő embereket lát, s hogy munkájával mennyi embernek tud segíteni, akik ezért hálásak.

Ez a hozzáállásbeli változás csak egy apró töredéke a lehetőségek halmazának. Olvasd tovább a cikket és tudj meg többet arról, mi mindent lehet még tenni egy élhetőbb munkahely reményében!

Az ajánlott cikk itt elérhető.

 

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés