hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Így válhat egy munka álomállássá

Előfordult már, hogy te vagy a munkatársad úgy érezte, nem bírja tovább a jelenlegi munkáját?

Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy nem szereti a munkahelyet, embereket vagy a környezetet; elég csupán annyi, hogy a neki nem szimpatikus és megfelelő feladatokat végzi. Egy-két apró változtatással azonban hihetetlen változásokat lehet elérni, így a nem szívlelt munkahelyünkből álmaink állását kreálhatjuk.

Elég csak arra gondolni, milyen a munkához való hozzáállásunk. Egy call centerben dolgozó beosztott számára vízválasztó lehet, miként fogja fel a feladatát. Ha úgy éli meg, hogy csak panaszkodó emberek hívják apró problémákkal, sokkal kevésbé lesz lelkes és problémamegoldó, mintha a panaszkodó emberek helyén segítséget kérő embereket lát, s hogy munkájával mennyi embernek tud segíteni, akik ezért hálásak.

Ez a hozzáállásbeli változás csak egy apró töredéke a lehetőségek halmazának. Olvasd tovább a cikket és tudj meg többet arról, mi mindent lehet még tenni egy élhetőbb munkahely reményében!

Az ajánlott cikk itt elérhető.

 

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés