hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Így válhat egy munka álomállássá

Előfordult már, hogy te vagy a munkatársad úgy érezte, nem bírja tovább a jelenlegi munkáját?

Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy nem szereti a munkahelyet, embereket vagy a környezetet; elég csupán annyi, hogy a neki nem szimpatikus és megfelelő feladatokat végzi. Egy-két apró változtatással azonban hihetetlen változásokat lehet elérni, így a nem szívlelt munkahelyünkből álmaink állását kreálhatjuk.

Elég csak arra gondolni, milyen a munkához való hozzáállásunk. Egy call centerben dolgozó beosztott számára vízválasztó lehet, miként fogja fel a feladatát. Ha úgy éli meg, hogy csak panaszkodó emberek hívják apró problémákkal, sokkal kevésbé lesz lelkes és problémamegoldó, mintha a panaszkodó emberek helyén segítséget kérő embereket lát, s hogy munkájával mennyi embernek tud segíteni, akik ezért hálásak.

Ez a hozzáállásbeli változás csak egy apró töredéke a lehetőségek halmazának. Olvasd tovább a cikket és tudj meg többet arról, mi mindent lehet még tenni egy élhetőbb munkahely reményében!

Az ajánlott cikk itt elérhető.

 

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés