hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Így válhat egy munka álomállássá

Előfordult már, hogy te vagy a munkatársad úgy érezte, nem bírja tovább a jelenlegi munkáját?

Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy nem szereti a munkahelyet, embereket vagy a környezetet; elég csupán annyi, hogy a neki nem szimpatikus és megfelelő feladatokat végzi. Egy-két apró változtatással azonban hihetetlen változásokat lehet elérni, így a nem szívlelt munkahelyünkből álmaink állását kreálhatjuk.

Elég csak arra gondolni, milyen a munkához való hozzáállásunk. Egy call centerben dolgozó beosztott számára vízválasztó lehet, miként fogja fel a feladatát. Ha úgy éli meg, hogy csak panaszkodó emberek hívják apró problémákkal, sokkal kevésbé lesz lelkes és problémamegoldó, mintha a panaszkodó emberek helyén segítséget kérő embereket lát, s hogy munkájával mennyi embernek tud segíteni, akik ezért hálásak.

Ez a hozzáállásbeli változás csak egy apró töredéke a lehetőségek halmazának. Olvasd tovább a cikket és tudj meg többet arról, mi mindent lehet még tenni egy élhetőbb munkahely reményében!

Az ajánlott cikk itt elérhető.

 

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztalbeszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIN-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés