hirdetés
hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

Így néz ki egy díjnyertes álláshirdetés

A HRKOMM Award 2017 Best Practices című rendezvényen a díjat elnyert cégek képviselői beszéltek győztes hr megoldásaikról. A nyertesek prezentációit folyamatosan közzétesszük oldalunkon.

Elsőként lássuk a Partnerek és Leendő Munkavállalók Felé Irányuló Kommunikációs Megoldás kategórián belül a Legjobb Álláshirdetés kategóriában aranyérmes Bunge prezentációját!

Az aktivitás célja  három pályakezdő Junior Trader pozíció betöltése volt. Arra a problémára kellett megoldást találni, hogy a klasszikus toborzási eszközök használata mellett a hr már 15 hónapja nem tudta betölteni az álláshelyeket. Ezért a Bunge Zrt. hr csapata az Isobar Budapest marketingcsapatával összefogva egy toborzóvideót készített, amivel egy komplex munkaerőpiaci problémára kerestek megoldást. A megváltozott munkaerőpiaci tendenciák mellett – mint a munkaerőhiány – a felvenni kívánt korosztály (az Y generáció) megváltozott pályázói magatartása és egyedi tartalomfogyasztási szokásai mentén egy olyan álláshirdetést kellett létrehozniuk, amely megragadja az Y generáció figyelmét, és felkelti érdeklődésüket.

A videóban az Y generáció hívószavait nemzetközi tanulmányok alapján választották ki, a vállalati értékeket pedig saját munkavállalói elégedettségi vizsgálataik adták, amelyek közül az Y generáció számára fontosakat emelték ki. Másodlagos céljuk a toborzóvideó létrehozásával a pozitív munkáltatói márkaépítés volt. Kampányukat egy case study kisfilmben mutatták be.

Bunge – Junior Trader kampány case study film:

Legyél te is Junior Trader! toborzóvideó:

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés