hirdetés
hirdetés

Appajánló

Időalapon dolgozol? Ezt az appot neked találták ki!

A Hours olyan időalapon számlázó szabadúszóknak nyújt segítséget, akik pontosan követni szeretnék, hogy az egyes munkákkal és projektekkel mennyi időt töltenek.

Az app kezelőfelülete nagyon letisztult, és könnyen követhető benne a munkaidő-nyilvántartás. Az alkalmazásban váltogathatunk a havi, heti és napi nézet között. Áttekinthetjük, mely napokra vannak már elkönyvelt munkaóráink. A napra kattintva pedig részletes információkhoz juthatunk. A különböző munkák és projektek közötti navigálást a felület testreszabhatósága is segíti. Eltérő színekkel jelölhetjük a különféle cégeknek végzett munkák idejét. Továbbá, megadhatunk olyan részleteket is mint az ügyfél, vagy a konkrét feladatok.

Egyetlen érintéssel váltogathaunk a különböző feladatok között, az óra ikonnal indíthatjuk el a számlálót, amely automatikusan leáll és átvált, ha egy másik projektre vagy munkára kattintunk. Az összesített időt a Hours automatikusan tárolja.

Az appban szép és átláható grafikonokkal teli kimutatásokat is lekérhetünk, valamint emlékeztetőt is beállíthatunk egy munka elkezdésével kapcsolatban. Jegyzeteket is beszúrhatunk a projektekhez, illetve van lehetőség utólag jelezni, ha a tevékenység közben kávé- vagy ebédszünetet tartottunk.

Az app nagy előnye, hogy a benne tárolt adatokat kinyerhetjük PDF vagy CSV formátumban, valamint beállíthatjuk, hogy a számlázáshoz használt időegységek mentén tárolja az adatokat.

A Hours ingyenesen letölthető iPhone-ra, Mac-re, iPad-re és Apple Watch-ra.

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés