hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Hogyan képezzünk ki jobb főnököket?

2009 elején a Google szakemberei kezdeményeztek egy tervet, mely a Project Oxygen néven futott.

A projekt lényege arra rájönni, hogyan képezzenek ki jobb főnököket. A projekt nagy mennyiségű adat begyűjtésével indult, majd a humán analitikával foglalkozó csapat felállított egy listát, ami a hatékony Google menedzserek nyolc jellemző szokását tartalmazza.

Első látásra meglepő lehet, de a szakértelem a nyolc tulajdonság közül a legutolsó helyre került. De akkor mi lehet az a további hét, amik még a listán vannak?

Olvasd el a cikket és tudd meg a lista többi elemét! Ezekből rád hány jellemző igaz?

Ajánlott cikk:

http://www.nytimes.com/2011/03/13/business/13hire.html

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés