hirdetés
hirdetés

Appajánló

Hogy ne ússzon el a munkaidő

Ismerős a helyzet, hogy lenyomod a 4-6-8-12 órát a melóban, de lényegében alig haladsz a teendőkkel? Fogalmad sincs, hol úszik el a munkaidő, melyik projekt vagy részfeladat az időrabló, de az tuti, hogy valahogy nem hatékony az idő-managemented? Nos, akkor neked találták ki a Toggl-t.

A Toggl egy okos kis applikáció, amely segít kordában tartani a munkaidőt. Mit is jelent ez? A Toggl-lel nyilvántarthatod a projektjeidet, azon belül is a részfeladataidat, és azt, hogy mennyi időt foglalatoskodtál velük. Nem csoda hát, hogy a Toggl a piacvezető munkaidő nyomonkövető alkalmazások egyike. Könnyen kezelhető, userbarát felülettel rendelkezik. Azt tudja, amire használni akarod, se többet, se kevesebbet. Ráadásul heti, havi vagy bármely tetszőleges időtartamban színes és átlátható riportokot is gyárt neked, amiben egyben láthatod, mivel telik a munkaidőd, hol tudnál lecsippenteni vagy fejlődni.

Bár az ingyenes verzióban csak egyéni riportolásra van lehetőség, a fizetős változatban akár csapatszinten is lehet látni az egyes projektek idő és erőforrásszükségletét. Ez olyan vállalatoknál lehet hasznos, ahol sok olyan projekt van, amely csapatszintű bevonódást igényel, így átfogóbb képet kaphatnak a cégek arról, hogy egyénileg, valamint a munkacsoportokat megvizsgálva, mennyi időt vesznek igénybe bizonyos megbízások, ami mankó lehet a jövőbeli erőforrás becsléshez.

A Toggl ingyenesen letölthető Android-ra és iOs-re is, valamint webes platformmal és desktop alkalmazással is rendelkezik (melyet a Microsoft Store-ból vagy Mac App Store-ból érhetsz el).

Ha szeretnél megbízható időkimutatásokat magadnak, a csapatodnak, a vállalatodnak vagy az ügyefeleidnek, a Toggl-nél nincs jobb megoldás (szerintünk).

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

(forrás: toggl)
hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés