hirdetés
hirdetés

Appajánló

Hogy ne ússzon el a munkaidő

Ismerős a helyzet, hogy lenyomod a 4-6-8-12 órát a melóban, de lényegében alig haladsz a teendőkkel? Fogalmad sincs, hol úszik el a munkaidő, melyik projekt vagy részfeladat az időrabló, de az tuti, hogy valahogy nem hatékony az idő-managemented? Nos, akkor neked találták ki a Toggl-t.

A Toggl egy okos kis applikáció, amely segít kordában tartani a munkaidőt. Mit is jelent ez? A Toggl-lel nyilvántarthatod a projektjeidet, azon belül is a részfeladataidat, és azt, hogy mennyi időt foglalatoskodtál velük. Nem csoda hát, hogy a Toggl a piacvezető munkaidő nyomonkövető alkalmazások egyike. Könnyen kezelhető, userbarát felülettel rendelkezik. Azt tudja, amire használni akarod, se többet, se kevesebbet. Ráadásul heti, havi vagy bármely tetszőleges időtartamban színes és átlátható riportokot is gyárt neked, amiben egyben láthatod, mivel telik a munkaidőd, hol tudnál lecsippenteni vagy fejlődni.

Bár az ingyenes verzióban csak egyéni riportolásra van lehetőség, a fizetős változatban akár csapatszinten is lehet látni az egyes projektek idő és erőforrásszükségletét. Ez olyan vállalatoknál lehet hasznos, ahol sok olyan projekt van, amely csapatszintű bevonódást igényel, így átfogóbb képet kaphatnak a cégek arról, hogy egyénileg, valamint a munkacsoportokat megvizsgálva, mennyi időt vesznek igénybe bizonyos megbízások, ami mankó lehet a jövőbeli erőforrás becsléshez.

A Toggl ingyenesen letölthető Android-ra és iOs-re is, valamint webes platformmal és desktop alkalmazással is rendelkezik (melyet a Microsoft Store-ból vagy Mac App Store-ból érhetsz el).

Ha szeretnél megbízható időkimutatásokat magadnak, a csapatodnak, a vállalatodnak vagy az ügyefeleidnek, a Toggl-nél nincs jobb megoldás (szerintünk).

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

(forrás: toggl)
hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

hirdetés