hirdetés
hirdetés

Appajánló

Hogy ne ússzon el a munkaidő

Ismerős a helyzet, hogy lenyomod a 4-6-8-12 órát a melóban, de lényegében alig haladsz a teendőkkel? Fogalmad sincs, hol úszik el a munkaidő, melyik projekt vagy részfeladat az időrabló, de az tuti, hogy valahogy nem hatékony az idő-managemented? Nos, akkor neked találták ki a Toggl-t.

A Toggl egy okos kis applikáció, amely segít kordában tartani a munkaidőt. Mit is jelent ez? A Toggl-lel nyilvántarthatod a projektjeidet, azon belül is a részfeladataidat, és azt, hogy mennyi időt foglalatoskodtál velük. Nem csoda hát, hogy a Toggl a piacvezető munkaidő nyomonkövető alkalmazások egyike. Könnyen kezelhető, userbarát felülettel rendelkezik. Azt tudja, amire használni akarod, se többet, se kevesebbet. Ráadásul heti, havi vagy bármely tetszőleges időtartamban színes és átlátható riportokot is gyárt neked, amiben egyben láthatod, mivel telik a munkaidőd, hol tudnál lecsippenteni vagy fejlődni.

Bár az ingyenes verzióban csak egyéni riportolásra van lehetőség, a fizetős változatban akár csapatszinten is lehet látni az egyes projektek idő és erőforrásszükségletét. Ez olyan vállalatoknál lehet hasznos, ahol sok olyan projekt van, amely csapatszintű bevonódást igényel, így átfogóbb képet kaphatnak a cégek arról, hogy egyénileg, valamint a munkacsoportokat megvizsgálva, mennyi időt vesznek igénybe bizonyos megbízások, ami mankó lehet a jövőbeli erőforrás becsléshez.

A Toggl ingyenesen letölthető Android-ra és iOs-re is, valamint webes platformmal és desktop alkalmazással is rendelkezik (melyet a Microsoft Store-ból vagy Mac App Store-ból érhetsz el).

Ha szeretnél megbízható időkimutatásokat magadnak, a csapatodnak, a vállalatodnak vagy az ügyefeleidnek, a Toggl-nél nincs jobb megoldás (szerintünk).

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

(forrás: toggl)
hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés