hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Hat mítosz az informális hálózatokról

Mindannyian kapcsolatokban élünk és dolgozunk. Az informális kapcsolati hálózatot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig ebben rejlik igazán a hatékony szervezetek kulcsa.

Sokan ott követik el a hibát, hogy nem fordítanak elég időt az informális kapcsolati világukra, illetve mások informális világának megismerésére, pedig ezek olyan dolgokban segíthetnek, mint a megfelelő munkavállalói elégedettségi szint vagy az elvándorlás csökkentése. Vannak elképzeléseink a hatékony hálózatokról és hálózatépítésről, de vajon melyek a mítoszok és melyek helyesek?

Olvasd el a cikket és tudd meg!

Ajánlott cikk: http://sloanreview.mit.edu/article/six-myths-about-informal-networks-and-how-to-overcome-them/

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés