hirdetés
hirdetés

Külföldi szakirodalom

Hat mítosz az informális hálózatokról

Mindannyian kapcsolatokban élünk és dolgozunk. Az informális kapcsolati hálózatot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig ebben rejlik igazán a hatékony szervezetek kulcsa.

Sokan ott követik el a hibát, hogy nem fordítanak elég időt az informális kapcsolati világukra, illetve mások informális világának megismerésére, pedig ezek olyan dolgokban segíthetnek, mint a megfelelő munkavállalói elégedettségi szint vagy az elvándorlás csökkentése. Vannak elképzeléseink a hatékony hálózatokról és hálózatépítésről, de vajon melyek a mítoszok és melyek helyesek?

Olvasd el a cikket és tudd meg!

Ajánlott cikk: http://sloanreview.mit.edu/article/six-myths-about-informal-networks-and-how-to-overcome-them/

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés