hirdetés
hirdetés

Appajánló

Ha visszatalálnál az elme csendjéhez egy sosem nyugvó világban

A mindfulness irányzat napjaink meghatározó mentőöve, ha menedéket keresnénk a kívülről folyamatosan érkező nyomás elől. Sokan viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy tapasztalt mindfulness trénertől lessük el a praktikákat, valamint nem is sajátíthatjuk ki magunknak szerencsétlent 24/7. Az egyébként sokat stresszelő, nyugtalan és idegeskedő, ám de a mindfulnessre nyitott egyéneknek találták ki a Headspace-t.

Ha elkezded használni a Headspace-t, egészen más elképzelésed lesz a meditációról. Használhatod otthon, a munkahelyen, a buszon zötykölődve, séta vagy főzés közben, egyszóval bárhol. Bármikor, mikor úgy érzed, hogy kiborít a sok stressz, ha sehogy sem találod a fókuszt, vagy csak néhány percre kitörnél a zajból, és visszatalálnál az elme csendjéhez.

A Headspace többszáz tematikus meditációs gyakorlatot tartalmaz (az ingyenes verzió azért jóval kevesebbet), amelyek segíthetnek a stesszkezelésben, az alvásminőség javításában, a koncentrációban, valamint a szorongás tüneteinek enyhítésében. Komplexebb élethelyzetbeli problémákra különféle 10 tréningből álló sorozatok nyújtanak segítséget többek között az egészséges életmódot, kapcsolatokat, vagy szakmai teljesítményt illetően.

Mindezt pedig gyönyörű grafikával, letisztult és felhasználóbarát kezelőfelülettel. Az egész app használata önmagában egy nagyszerű vizuális élmény.

Nagyszerű ötletek nyugodt elmékben születnek. Boldogabb és egészségesebb munkavállalók sokkal produktívabbak, reziliensebbek és kreatívabbbak nyugtalanabb és idegesebb társaiknál. Talán nem véletlen, hogy olyan nagyvállalatok is, mint az Adobe, az Airbnb vagy a LinkedIn is elkezdte vállalati szinten használni a Headspace-t, hozzájárulva a dolgozóik jóllétéhéz.

A Headspace egyaránt letölthető a Google Play áruházból és az App Store-ból. Szerintünk mindenképp megér egy próbát!

 

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

(forrás: Headspace)
hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés