hirdetés
hirdetés

Appajánló

Megoldás a béna prezik ellen

Sokszor épphogy befejezzük a prezi összeálíltását, a megjelentetésére már nem fordítunk elég energiát. A Keynote megkönnyíti a dolgunk.

Még ma is elég egyetlen konferenciára elmenni, hogy legalább egy kínos prezentációt végignézhessünk. Hiába ütős a mondanivaló, ha a látvány a kora kilencvenes éveket idézi, vagy a prezentáció kivetítésével történő bénázás elviszi az előadás első öt percét. Ma nincs olyan vállalkozás, amelyik ne használna digitális csatornákat, az ezekben való jártasságot pedig sokan fogják annak a cégnek a kompetenciájával azonosítani, így mindig, minden körülmények között profi benyomást kell kelteni, akár három, akár háromszáz főnek prezentálunk épp.

A Keynote kifejezetten iOS platformokra készült, és nem is hazudtolja meg önmagát abban a tekintetben, hogy hozza az Apple eszközök védjegyévé vált pofonegyszerű és könnyen elsajátítható kezelést. Készíthetünk vele bármilyen prezentációt, sőt, azt megoszthatjuk bármilyen iOS készülékkel, de akár webes felülettel is. Az sem gond, ha az utolsó pillanatban nyúlnánk bele az anyagba, az app ugyanis folyamatosan szinkronizálja a prezentációt a különféle eszközök között, így mindenhol pontosan ugyanaz a változat jelenik meg. Nem új app, viszont folyamatosan csiszolják a tudását, legutóbb tavaly vezették be az iWorks integrációt, azaz egy prezentáción már többen is dolgozhatnak egyszerre. Az alkalmazás csak iOS platformokra érhető el, ára 9,99 dollár. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

hirdetés