hirdetés
hirdetés

Appajánló

GoToMeeting – meeting akár otthonról is

Az online videochat-megoldások és az egyre erősebb architektúrával rendelkező okostelefonok korában egyenesen abszurd, hogy még mindig ilyen megoldásokhoz kell fordulnunk.

A GoToMeeting iOS, Android és Windows Phone platformokra elérhető alkalmazás nagyjából úgy viszonyul ehhez a régről itt ragadt dinoszauruszhoz, mint az e-mail a postai levélhez. HD audio- és videokapcsolat, prezentáció vagy tetszőleges alkalmazás, illetve eszköz kijelzőjének megosztása, kifinomult szervezőmodul és pillanatok alatt automatikusan felálló rendszer: címszavakban ezt ígéri a Citrix alkalmazása, ennél azonban jóval többről van szó.

Múlt időbe tehetjük az utazgatást és annak minden idő- és költségvonzatát, a forgalom miatt elkéső résztvevőket, vagy épp a szabad tárgyalók utáni vadászatot. Kiválóan alkalmas akár cégen belüli, akár vállalatok közti megbeszélésekre, egyeztetésekre vagy épp tréningekre, ráadásul csak akkor kell fizetnünk, ha mi akarjuk betölteni a szervező, prezentáló szerepét, meghívottjainknak elég csak letölteni az alkalmazást. Az applikáció havidíjas, a potenciális résztvevők számától függően 24 és 50 dollár között kell érte fizetni.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés