hirdetés
hirdetés

Appajánló

GoToMeeting – meeting akár otthonról is

Az online videochat-megoldások és az egyre erősebb architektúrával rendelkező okostelefonok korában egyenesen abszurd, hogy még mindig ilyen megoldásokhoz kell fordulnunk.

A GoToMeeting iOS, Android és Windows Phone platformokra elérhető alkalmazás nagyjából úgy viszonyul ehhez a régről itt ragadt dinoszauruszhoz, mint az e-mail a postai levélhez. HD audio- és videokapcsolat, prezentáció vagy tetszőleges alkalmazás, illetve eszköz kijelzőjének megosztása, kifinomult szervezőmodul és pillanatok alatt automatikusan felálló rendszer: címszavakban ezt ígéri a Citrix alkalmazása, ennél azonban jóval többről van szó.

Múlt időbe tehetjük az utazgatást és annak minden idő- és költségvonzatát, a forgalom miatt elkéső résztvevőket, vagy épp a szabad tárgyalók utáni vadászatot. Kiválóan alkalmas akár cégen belüli, akár vállalatok közti megbeszélésekre, egyeztetésekre vagy épp tréningekre, ráadásul csak akkor kell fizetnünk, ha mi akarjuk betölteni a szervező, prezentáló szerepét, meghívottjainknak elég csak letölteni az alkalmazást. Az applikáció havidíjas, a potenciális résztvevők számától függően 24 és 50 dollár között kell érte fizetni.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés