hirdetés
hirdetés

Appajánló

GoToMeeting – meeting akár otthonról is

Az online videochat-megoldások és az egyre erősebb architektúrával rendelkező okostelefonok korában egyenesen abszurd, hogy még mindig ilyen megoldásokhoz kell fordulnunk.

A GoToMeeting iOS, Android és Windows Phone platformokra elérhető alkalmazás nagyjából úgy viszonyul ehhez a régről itt ragadt dinoszauruszhoz, mint az e-mail a postai levélhez. HD audio- és videokapcsolat, prezentáció vagy tetszőleges alkalmazás, illetve eszköz kijelzőjének megosztása, kifinomult szervezőmodul és pillanatok alatt automatikusan felálló rendszer: címszavakban ezt ígéri a Citrix alkalmazása, ennél azonban jóval többről van szó.

Múlt időbe tehetjük az utazgatást és annak minden idő- és költségvonzatát, a forgalom miatt elkéső résztvevőket, vagy épp a szabad tárgyalók utáni vadászatot. Kiválóan alkalmas akár cégen belüli, akár vállalatok közti megbeszélésekre, egyeztetésekre vagy épp tréningekre, ráadásul csak akkor kell fizetnünk, ha mi akarjuk betölteni a szervező, prezentáló szerepét, meghívottjainknak elég csak letölteni az alkalmazást. Az applikáció havidíjas, a potenciális résztvevők számától függően 24 és 50 dollár között kell érte fizetni.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés