hirdetés
hirdetés

Appajánló

Google My Business

Az app nemcsak cégónk hétköznapi megjelenését mutatja meg, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk.

A Google nem különösebben bonyolult alkalmazása pontosan azt csinálja, amit a neve is ígér: rákereshetünk vele cégünkre, és megláthatjuk, hogyan is jelenik az meg a hétköznapi internetfelhasználók számára.

Ezt persze egy sima kereséssel is kideríthetnénk, de az app azt is lehetővé teszi, hogy a megjelenő információkba belenyúljunk. Ehhez természetesen kell egy olyan Gmail-fiók, amihez vállalkozásunk hozzá van rendelve, ha nincs még ilyenünk, azt is pár lépésben megoldhatjuk. A megjelenő adatok variálása azonban csak egy apró szelete annak, amit az alkalmazás kínál, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk – ezekre természetesen reagálhatunk is –, illetve akár azt is nyomon követhetjük, milyen adatok érdekelték őket leginkább. Az alkalmazás Android és iOS platformokra is elérhető, használata teljesen ingyenes.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés