hirdetés
hirdetés

Appajánló

Google My Business

Az app nemcsak cégónk hétköznapi megjelenését mutatja meg, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk.

A Google nem különösebben bonyolult alkalmazása pontosan azt csinálja, amit a neve is ígér: rákereshetünk vele cégünkre, és megláthatjuk, hogyan is jelenik az meg a hétköznapi internetfelhasználók számára.

Ezt persze egy sima kereséssel is kideríthetnénk, de az app azt is lehetővé teszi, hogy a megjelenő információkba belenyúljunk. Ehhez természetesen kell egy olyan Gmail-fiók, amihez vállalkozásunk hozzá van rendelve, ha nincs még ilyenünk, azt is pár lépésben megoldhatjuk. A megjelenő adatok variálása azonban csak egy apró szelete annak, amit az alkalmazás kínál, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk – ezekre természetesen reagálhatunk is –, illetve akár azt is nyomon követhetjük, milyen adatok érdekelték őket leginkább. Az alkalmazás Android és iOS platformokra is elérhető, használata teljesen ingyenes.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés