hirdetés
hirdetés

Appajánló

Google My Business

Az app nemcsak cégónk hétköznapi megjelenését mutatja meg, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk.

A Google nem különösebben bonyolult alkalmazása pontosan azt csinálja, amit a neve is ígér: rákereshetünk vele cégünkre, és megláthatjuk, hogyan is jelenik az meg a hétköznapi internetfelhasználók számára.

Ezt persze egy sima kereséssel is kideríthetnénk, de az app azt is lehetővé teszi, hogy a megjelenő információkba belenyúljunk. Ehhez természetesen kell egy olyan Gmail-fiók, amihez vállalkozásunk hozzá van rendelve, ha nincs még ilyenünk, azt is pár lépésben megoldhatjuk. A megjelenő adatok variálása azonban csak egy apró szelete annak, amit az alkalmazás kínál, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk – ezekre természetesen reagálhatunk is –, illetve akár azt is nyomon követhetjük, milyen adatok érdekelték őket leginkább. Az alkalmazás Android és iOS platformokra is elérhető, használata teljesen ingyenes.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

hirdetés