hirdetés
hirdetés

Appajánló

Expensify – jöhet az elszámolás

Üzleti út során, vagy ha éppen fontos partnereket látunk vendégül és igyekszünk megmutatni nekik a legjobb helyeket, nagyon nem mindegy, hogy ki állja a végén számlát. Ember legyen a talpán, aki egy idegen városban egyik taxiból a másikba szállva, két tárgyalás között egy gyors ebédet bekapva még arra is oda tud figyelni, hogy minden számlát gondosan megőrizzen.

A helyzet azonban nem reménytelen, az Expensify ugyanis erre a problémára ad működő megoldást. Az alkalmazás szinkronizálja a hitelkártya tranzakciókat a telefon kamerájával beszkennelt számlával, így nem kell attól tartani, hogy később majd nem lehet elszámolni azt a költséget.

Sőt, az applikáció arra is képes, hogy ha autóval utazik valaki, akkor mérje a megtett távolságot és aztán egy részletes beszámolót készít, így könnyítve meg a költségelszámolást. Az Expensify több árazási konstrukcióban is elérhető, a felhasználó cégek méretéhez és igényeihez illeszkedően.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés