hirdetés
hirdetés

Appajánló

Expensify – jöhet az elszámolás

Üzleti út során, vagy ha éppen fontos partnereket látunk vendégül és igyekszünk megmutatni nekik a legjobb helyeket, nagyon nem mindegy, hogy ki állja a végén számlát. Ember legyen a talpán, aki egy idegen városban egyik taxiból a másikba szállva, két tárgyalás között egy gyors ebédet bekapva még arra is oda tud figyelni, hogy minden számlát gondosan megőrizzen.

A helyzet azonban nem reménytelen, az Expensify ugyanis erre a problémára ad működő megoldást. Az alkalmazás szinkronizálja a hitelkártya tranzakciókat a telefon kamerájával beszkennelt számlával, így nem kell attól tartani, hogy később majd nem lehet elszámolni azt a költséget.

Sőt, az applikáció arra is képes, hogy ha autóval utazik valaki, akkor mérje a megtett távolságot és aztán egy részletes beszámolót készít, így könnyítve meg a költségelszámolást. Az Expensify több árazási konstrukcióban is elérhető, a felhasználó cégek méretéhez és igényeihez illeszkedően.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

hirdetés