hirdetés
hirdetés

Home-office fotópályázat

És TE hogy csinálod? - Ventillálj nálunk egy fotóval!

Manapság rengeteg humoros fotó, videó terjed a neten arról, hogy ki hogy abszolválja a kötelező, és jelen pillanatban végtelennek tűnő home-office kényszerhelyzetet. Te hogy oldod meg? Hogy dolgozol? Na, és mit csinálsz a gyerekkel - már ha van? Fotót kérünk! 

A humor az egyik legfejlettebb formája a stressz elleni védekezésünknek, így per pillanat elengedhetetlen számunkra. Ha nem tudunk időnként derűvel tekinteni jelen helyzetünkre, akkor ugyan a koronavírust túléljük, de lelkileg lehet, hogy berokkanunk. Vagy a házasságunk, vagy az idegrendszerünk megy rá a karanténhelyzetre. 
 
Azt leszögezhetjük, hogy jelenleg óriási különbség van home-office és home-office között, attól függően, hogy hány gyerek oktatását vagy - kisebbek esetén - szórakoztatását kell menedzselni a munkánk mellett. Minél több a kiskorúak száma, annál nehezebb, bár az egy-gyerekeseknek se lehet könnyű, mert ott meg nincs kivel veszekednie, úgy értem játszania a gyereknek. Szóval akárhogy is nézzük, legyünk őszinték, idegeket próbáló időszak önmagában a karantén, amire csak rápakolódnak a munkából és családból adódó feszültségek.
 
Az alábbi kérdésekre keressük a választ olvasóinktól: Mi a kiegyensúlyozott home-office és magánélet titka? Avagy te hogy dolgozol otthon? És hogy kötöd le a gyereket - már ha van? Sztorikat, fotókat, videókat, posztokat, aranyköpéseket várunk az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre. A legjobbakat közreadjuk eszköztár-bővítés vagy éppen csak egy közös ventillálás céljából.
 
Írjatok, küldjetek fotókat, videókat. hashtag: napom, hashtag: az én home-office-om, hashtag: home-office gyerekkel hashtag: karanténban
 
Inspirációnak pedig: 
 
 
 
 
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés