hirdetés
hirdetés

Home-office fotópályázat

És TE hogy csinálod? - Ventillálj nálunk egy fotóval!

Manapság rengeteg humoros fotó, videó terjed a neten arról, hogy ki hogy abszolválja a kötelező, és jelen pillanatban végtelennek tűnő home-office kényszerhelyzetet. Te hogy oldod meg? Hogy dolgozol? Na, és mit csinálsz a gyerekkel - már ha van? Fotót kérünk! 

A humor az egyik legfejlettebb formája a stressz elleni védekezésünknek, így per pillanat elengedhetetlen számunkra. Ha nem tudunk időnként derűvel tekinteni jelen helyzetünkre, akkor ugyan a koronavírust túléljük, de lelkileg lehet, hogy berokkanunk. Vagy a házasságunk, vagy az idegrendszerünk megy rá a karanténhelyzetre. 
 
Azt leszögezhetjük, hogy jelenleg óriási különbség van home-office és home-office között, attól függően, hogy hány gyerek oktatását vagy - kisebbek esetén - szórakoztatását kell menedzselni a munkánk mellett. Minél több a kiskorúak száma, annál nehezebb, bár az egy-gyerekeseknek se lehet könnyű, mert ott meg nincs kivel veszekednie, úgy értem játszania a gyereknek. Szóval akárhogy is nézzük, legyünk őszinték, idegeket próbáló időszak önmagában a karantén, amire csak rápakolódnak a munkából és családból adódó feszültségek.
 
Az alábbi kérdésekre keressük a választ olvasóinktól: Mi a kiegyensúlyozott home-office és magánélet titka? Avagy te hogy dolgozol otthon? És hogy kötöd le a gyereket - már ha van? Sztorikat, fotókat, videókat, posztokat, aranyköpéseket várunk az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre. A legjobbakat közreadjuk eszköztár-bővítés vagy éppen csak egy közös ventillálás céljából.
 
Írjatok, küldjetek fotókat, videókat. hashtag: napom, hashtag: az én home-office-om, hashtag: home-office gyerekkel hashtag: karanténban
 
Inspirációnak pedig: 
 
 
 
 
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!

Várjuk a legjobb tartalomalapú megoldásaitokat a Content+Marketing versenyünkre és influencer kampányaitokat az INFLU-ra! Nevezési határidő: 2021. május 21.

Olyan szolgáltatókat kértünk fel előadónak, akik elevator pitchszerűen, max. 10 percben válaszolnak az alábbi kérdésre: „Te most miben tudnád segíteni egy HR-es munkáját?”

hirdetés