hirdetés
hirdetés

Az Év Irodája Verseny győztesei

Díjat nyert az iroda, amelyik 50 magyar szakembert csábított haza külföldről

Februárban lezárult a kilencedik – ezúttal több mint húsz különböző kategóriában kiírt – Az Év Irodája Verseny. Idén több olyan kis- és nagyvállalat is nyert, amelyik a világ több országából csábított haza magyar munkavállalókat újonnan nyílt irodájukba. A díjnyertes irodákban a kreatív megoldások domináltak: a kisvállalati kategóriában győztes szegedi irodát például egy romkocsmából alakították ki – számolt be az iroda.hu.

Februárban kihirdették az ingatlan.com csoporthoz tartozó iroda.hu által sorrendben kilencedik alkalommal megrendezett Az Év Irodája Verseny győzteseit. A több mint 160 nevezőből a közönség és egy független szakmai zsűri választotta ki a legnívósabb irodákat több mint húsz különböző kategóriában. A bérlői és dizájn díjakat az OfficeUP irodatrend konferencián adták át, ahol a bérlők és ingatlanszakmai szereplők osztottak meg egymással költözéssel és irodakialakítással kapcsolatos tapasztalatokat és trükköket.

Kalmár Zoltán, Az Év Irodája Verseny alapítója elmondta: “Az elmúlt években a hazai irodapiac hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy egyre több multinacionális vállalat fektet be Magyarországon, és nyit irodát Budapesten, illetve vidéki nagyvárosokban. Másrészt pedig a hazai cégeknek is fel kell venniük a harcot a munkavállalókért folytatott globális versenyben.” A szakember hozzátette, hogy a modern munkahelyi környezet a munkavállalói márka egyik legfontosabb eszközévé lépett elő.

A nyertesek: romkocsmából lett iroda és a külföldről hazacsábított magyarok munkahelye

Az Év Irodája Verseny fődíját az ION Dealogic amerikai szoftvercég Budapest belvárosában kialakított irodája nyerte. A díjnyertes munkahely megidézi annak a kilenc világvárosnak az építészeti stílusát és hangulatát, ahol a cégcsoport aktív jelenléttel rendelkezik. A kisvállalatok versenyében egy divatszektorban működő startup, az Antavo nyert, amelyet négy magyar fiatal alapított Londonban, de a központjukat Szegedre költöztették, ahol egy romkocsmából alakítottak díjnyertes irodát. Szintén díjat nyert a világ legnagyobb vagyonkezelőjének, a Blackrocknak tavaly Budapesten megnyílt irodája, ahová a világ 20 országából több mint 450 munkavállalót toboroztak. A nagyvállalat irodájában több mint 50 olyan magyar szakember is dolgozik, akiket a vállalat csábított haza Európából és a tengerentúlról.

Költözés vagy felújítás előtt érdemes megkérdezni a dolgozókat

Fodor Dániel, Az Év Irodája Verseny főszervezője hangsúlyozta, hogy ma már nem csak a lokációról szól az irodaválasztás. Nemzetközi kutatások szerint a fiatal munkavállalók körében a következő munkahelyük kiválasztásában a fizetés után a második legfontosabb szempont a munkahelyi környezet. Egy irodanyitás, költözés vagy irodafelújítás előtt érdemes kikérni a munkavállalók véleményét is a munkakörnyezet kialakításakor, hogy otthonosan érezzék magukat a kollégák.

Az Év Irodája Employer Branding díj olyan cégek számára lett kialakítva, akik kifejezetten bevonták a munkatársakat az iroda kialakításba, és beépítették az irodai környezetet a cég kommunikációs stratégiájába. Ezt a díjat idén az Ericsson Ház nyerte. Fodor Dániel szerint a munkatársak bevonása azért is fontos az irodatér kialakításába, mert a szellemi munkakörben dolgozók majdnem annyi időt töltenek a munkahelyükön, mint az otthonukban, és ezt csak kiváló munkakörnyezetben lehet hatékonyan eltölteni.

Díj neve

GYŐZTES 2018

Az Év Irodája Fődíj

ION - Dealogic Planet

Az Év Irodája Design díj

Neuschloss Palota - Redwood Holding Iroda

Az Év Irodája Kisvállalati díj

Antavo

Az Év Irodája Nagyvállalati díj

BlackRock

Az Év Irodája Evolúciós díj

ION - Dealogic Planet

Az Év Irodája Employer Branding díj

Ericsson House

Az Év Közösségi tere

Egis Közösségi Munkatér

Az Év Közösségi tere különdíj

Belvárosi Közösségi Tér

Az Év Asset Management cége

CPI Hungary Kft.

Az Év Facility Management cége

Strabag PFS Zrt.

Az Év Property Management cége

ESTON International Zrt.

Az Év Tanácsadó Cége

Cushman & Wakefield

Az Év Fejlesztő Cége

WING Zrt.

Az Év Finanszírozó Cége

Erste Bank Hungary Zrt.

Az Év Tervezett Lakó Projektje

BudaPart

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Nordic Light Trio

Az Év Tervezett Hotel Projektje

Hard Rock Hotel Budapest

Az Év Proptech Megoldása

Invensol Hungary Kft.

Az Év Ingatlanfejlesztése

Telekom székház

Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Kapás 21 by Cordia

Az Év Ingatlanfejlesztése Különdíj

Milestone Budapest Semmelweis

Az Év Legzöldebb Projektje

GTC White House

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

Futó Gábor Futureal-csoport társalapító / tulajdonos

Az Év Feltörekvő Tehetsége

Geng Szabolcs (Ericsson Magyarország)

Real Estate Awards Életműdíj

Sermer Katalin

Itt lehet képeket nézegetni a nyertes irodákról.

(Borítókép: a BlackRock irodája.)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés