hirdetés
hirdetés

Appajánló

CloudMagic

Az online lét elsődleges kapudrogja a legelső e-mail cím, utána lényegében nincs megállás. Nem kell profi házasságszédelgőnek lenni ahhoz, hogy rövid időn belül több címet használjunk, mint amennyinek egyáltalán értelme van.

Személy szerint éppen négynél járok, legalábbis ha a jelszavakra való emlékezés és a relatíve rendszeres használat kritérium, de ez még nem is olyan kiugró az ismeretségi körömben. Mindenesetre már két cím rendszeres követése is indokolatlan nyűgnek tűnhet, különösen, ha két különböző rendszerben kell ezt tennünk, ezt a terhet azonban múlt időbe tehetjük a CloudMagic segítségével.

Lényegében egy regisztrációért cserébe egyetlen felületen követhetjük fiókjaink alakulását, kiegészítve egy jó adag extra kényelmi funkcióval. Ilyen például az úgynevezett „sender profile”, azaz a feladó alapadatait tartalmazó, bármikor elérhető kis profilkártya, de említhetnénk az elképesztően széles spektrumú appintegrációt is. Utóbbi jelenleg 18 egyéb applikációval biztosítja az egyszerű átjárhatóságot: Dropbox, Asana, OneNote, EverNote, GoogleDrive, MailChimp, hogy csak pár példát említsünk. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű telefonokra is elérhető, ráadásul ingyenesen, bár egyes pluszfunkciókért fizetnünk kell, mindenestre ezek nélkül is nagyon jól használható.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

hirdetés