hirdetés
hirdetés

Appajánló

CloudMagic

Az online lét elsődleges kapudrogja a legelső e-mail cím, utána lényegében nincs megállás. Nem kell profi házasságszédelgőnek lenni ahhoz, hogy rövid időn belül több címet használjunk, mint amennyinek egyáltalán értelme van.

Személy szerint éppen négynél járok, legalábbis ha a jelszavakra való emlékezés és a relatíve rendszeres használat kritérium, de ez még nem is olyan kiugró az ismeretségi körömben. Mindenesetre már két cím rendszeres követése is indokolatlan nyűgnek tűnhet, különösen, ha két különböző rendszerben kell ezt tennünk, ezt a terhet azonban múlt időbe tehetjük a CloudMagic segítségével.

Lényegében egy regisztrációért cserébe egyetlen felületen követhetjük fiókjaink alakulását, kiegészítve egy jó adag extra kényelmi funkcióval. Ilyen például az úgynevezett „sender profile”, azaz a feladó alapadatait tartalmazó, bármikor elérhető kis profilkártya, de említhetnénk az elképesztően széles spektrumú appintegrációt is. Utóbbi jelenleg 18 egyéb applikációval biztosítja az egyszerű átjárhatóságot: Dropbox, Asana, OneNote, EverNote, GoogleDrive, MailChimp, hogy csak pár példát említsünk. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű telefonokra is elérhető, ráadásul ingyenesen, bár egyes pluszfunkciókért fizetnünk kell, mindenestre ezek nélkül is nagyon jól használható.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés