hirdetés
hirdetés

Appajánló

CloudMagic

Az online lét elsődleges kapudrogja a legelső e-mail cím, utána lényegében nincs megállás. Nem kell profi házasságszédelgőnek lenni ahhoz, hogy rövid időn belül több címet használjunk, mint amennyinek egyáltalán értelme van.

Személy szerint éppen négynél járok, legalábbis ha a jelszavakra való emlékezés és a relatíve rendszeres használat kritérium, de ez még nem is olyan kiugró az ismeretségi körömben. Mindenesetre már két cím rendszeres követése is indokolatlan nyűgnek tűnhet, különösen, ha két különböző rendszerben kell ezt tennünk, ezt a terhet azonban múlt időbe tehetjük a CloudMagic segítségével.

Lényegében egy regisztrációért cserébe egyetlen felületen követhetjük fiókjaink alakulását, kiegészítve egy jó adag extra kényelmi funkcióval. Ilyen például az úgynevezett „sender profile”, azaz a feladó alapadatait tartalmazó, bármikor elérhető kis profilkártya, de említhetnénk az elképesztően széles spektrumú appintegrációt is. Utóbbi jelenleg 18 egyéb applikációval biztosítja az egyszerű átjárhatóságot: Dropbox, Asana, OneNote, EverNote, GoogleDrive, MailChimp, hogy csak pár példát említsünk. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű telefonokra is elérhető, ráadásul ingyenesen, bár egyes pluszfunkciókért fizetnünk kell, mindenestre ezek nélkül is nagyon jól használható.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés