hirdetés
hirdetés

Appajánló

CloudMagic

Az online lét elsődleges kapudrogja a legelső e-mail cím, utána lényegében nincs megállás. Nem kell profi házasságszédelgőnek lenni ahhoz, hogy rövid időn belül több címet használjunk, mint amennyinek egyáltalán értelme van.

Személy szerint éppen négynél járok, legalábbis ha a jelszavakra való emlékezés és a relatíve rendszeres használat kritérium, de ez még nem is olyan kiugró az ismeretségi körömben. Mindenesetre már két cím rendszeres követése is indokolatlan nyűgnek tűnhet, különösen, ha két különböző rendszerben kell ezt tennünk, ezt a terhet azonban múlt időbe tehetjük a CloudMagic segítségével.

Lényegében egy regisztrációért cserébe egyetlen felületen követhetjük fiókjaink alakulását, kiegészítve egy jó adag extra kényelmi funkcióval. Ilyen például az úgynevezett „sender profile”, azaz a feladó alapadatait tartalmazó, bármikor elérhető kis profilkártya, de említhetnénk az elképesztően széles spektrumú appintegrációt is. Utóbbi jelenleg 18 egyéb applikációval biztosítja az egyszerű átjárhatóságot: Dropbox, Asana, OneNote, EverNote, GoogleDrive, MailChimp, hogy csak pár példát említsünk. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű telefonokra is elérhető, ráadásul ingyenesen, bár egyes pluszfunkciókért fizetnünk kell, mindenestre ezek nélkül is nagyon jól használható.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés