hirdetés
hirdetés

Appajánló

Citymapper − A-ból B-be

Valószínűleg nem túlságosan merész feltételezés, hogy a legtöbben taxit vesznek igénybe külföldi útjaik során, különösen akkor, ha csak egy-két napos kiküldetésről van szó.

Ha azonban cégünk nem kezeli olyan nagyvonalúan az utazási büdzsénket, és mást is szeretnénk
látni a városból a hotelszobánkon kívül, akkor a helyi tömegközlekedés lehet számunkra alternatíva. Amennyiben nem teng bennünk túl a mazochizmus, illetve nem szeretnénk Teleki Sámuel nyomdokaiba lépni, akkor hagyjuk meg a felfedezés örömét másnak, és telepítsük a Citymapper alkalmazást.

Az app nem találja fel a spanyolviaszt, csak megmondja, hogy adott városban adott pontból adott időpontban hogyan jutunk el a leggyorsabban vagy a legegyszerűbben egy másikba, ám ezt nagyon egyszerűen és stílusosan teszi. Az alkalmazás számos egyéb szolgáltatás adatait (Google, Yelp, Uber, Foursquare, stb.) is hasznosítja, ezáltal elképesztően pontos és naprakész. A precizitáshoz számos praktikus kiegészítő funkció társul, egy leszállásemlékeztetőt például bárki értékelni tud, aki integetett már az elé kiérkező ismerősöknek egy épp továbbinduló MÁV szerelvényről. Az alkalmazás egyelőre nem univerzális abban az értelemben, hogy csak korlátozott számú városban vehető igénybe (Budapesten például nem), de a világ legforgalmasabb üzleti csomópontjai azért jó eséllyel megtalálhatók a kínálatban. Az alkalmazás mind iOS mind Android rendszerekre ingyenesen telepíthető.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés