hirdetés
hirdetés

Appajánló

Citymapper − A-ból B-be

Valószínűleg nem túlságosan merész feltételezés, hogy a legtöbben taxit vesznek igénybe külföldi útjaik során, különösen akkor, ha csak egy-két napos kiküldetésről van szó.

Ha azonban cégünk nem kezeli olyan nagyvonalúan az utazási büdzsénket, és mást is szeretnénk
látni a városból a hotelszobánkon kívül, akkor a helyi tömegközlekedés lehet számunkra alternatíva. Amennyiben nem teng bennünk túl a mazochizmus, illetve nem szeretnénk Teleki Sámuel nyomdokaiba lépni, akkor hagyjuk meg a felfedezés örömét másnak, és telepítsük a Citymapper alkalmazást.

Az app nem találja fel a spanyolviaszt, csak megmondja, hogy adott városban adott pontból adott időpontban hogyan jutunk el a leggyorsabban vagy a legegyszerűbben egy másikba, ám ezt nagyon egyszerűen és stílusosan teszi. Az alkalmazás számos egyéb szolgáltatás adatait (Google, Yelp, Uber, Foursquare, stb.) is hasznosítja, ezáltal elképesztően pontos és naprakész. A precizitáshoz számos praktikus kiegészítő funkció társul, egy leszállásemlékeztetőt például bárki értékelni tud, aki integetett már az elé kiérkező ismerősöknek egy épp továbbinduló MÁV szerelvényről. Az alkalmazás egyelőre nem univerzális abban az értelemben, hogy csak korlátozott számú városban vehető igénybe (Budapesten például nem), de a világ legforgalmasabb üzleti csomópontjai azért jó eséllyel megtalálhatók a kínálatban. Az alkalmazás mind iOS mind Android rendszerekre ingyenesen telepíthető.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés