hirdetés
hirdetés

Appajánló

Carrot

A teendők listájának összeállítása még korántsem garancia azok elvégzésére, sőt. Ha nyomtunk már ki egy héten keresztül minden nap egy akármilyen emlékeztetőt ahelyett, hogy elvégzettnek jelöltük volna, akkor könnyen lehet, hogy egy kicsit keményebben kellene fognia minket a telefonunknak.

A Carrot részben ezt valósítja meg, amíg ugyanis teljesítjük az önmagunk elé kitűzött feladatokat, addig az app dicsér, jutalmaz, virtuálisan vállon vereget, de jaj nekünk, ha az egyre torlódó feladatokkal magunkra haragítjuk a „mesterséges intelligenciát”.

Biztosan van olyan embertípus, aki összekapja magát, ha a telefonja közli, „csak 10 000 Nap erejéhez hasonlíthatóan izzó gyűlöletet” érez lusta tulajdonosa iránt, nekik a Carrot ideális választás. A többiek azonban egy kissé szegényesnek fogják találni a funkciókat, főleg hogy kezdetben ezek egy része sem elérhető, csak bizonyos számú feladat teljesítése után válnak elérhetővé, akárcsak egy játékban. Minimalista megvalósítás, kifejezetten érdekes ötletek és szórakoztató percek, de a komolyabb megoldások kedvelői inkább a másik kettő közül válasszanak. Ingyenesen elérhető, de csak iOS telefonokra.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés