hirdetés
hirdetés

Appajánló

CamCard – az összes névjegykártya egy helyen

A konferenciák és workshopok egyik legfőbb célja a networking. Az ilyen eseményeken rendre igyekszünk begyűjteni minél több értékes névjegykártyát a potenciális partnerektől egy jövőbeli együttműködés reményében. Ahelyett, hogy a névjegykártyákat csak bedobálnánk a táskánk vagy a zsebünk mélyére – ezzel kitéve őket annak a veszélynek, hogy elkallódjanak – egy okos kis applikációval egy helyen gyűjthetjük össze őket.

Felmerülhet, hogy mi értelme egy ilyen appnak, mikor simán be is fényképezhetnénk a kissé már divatja múlt névjegykártyákat a mobilunkkal. Nos, a CamCard nemcsak befotózza és archiválja az értékes kis papírfecniket, hanem elemzi is a képen szereplő adatokat, amiket automatikusan beolvas és ez alapján rendszerezi őket. Sőt, a begyűjtött kártyákat a felhőn keresztül kollégákkal is megoszthatjuk.

Ez az alkalmazás tipikus példája az egyszerűen nagyszerű megoldásoknak. Annyit tud, amennyit kell, és ez pont elegendő ahhoz, hogy megszabaduljunk a névjegykártyatartótól, és megóvjuk magunkat az értékes kontaktok elvesztésének lehetőségétől.

Az app ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból!

(Index kép: blog.resco.net)

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés