hirdetés
hirdetés

Appajánló

Business Card Reader Pro

Az üzleti életben meghatározó szerepet játszik a kapcsolati háló, egy-egy konferencián vagy egyéb rendezvényen számos olyan emberrel találkozhatunk, akinek az ismeretsége, ha nem is azonnal, de idővel jól jöhet.

Az ilyenkor gazdát cserélő névjegykártyák azonban sokszor elkallódnak, de ha sikerül is megőrizni őket, nincs rá biztosíték, hogy éppen akkor a kezünk ügyében lesznek, amikor szükségünk van rájuk.

A Business Card Reader Pro gyorsan és hatékonyan kezeli ezt a problémát. Az applikáció a beszkennelt névjegykártyákat automatikusan felviszi az okostelefon névjegyei közé. Mindezt ma már 21 nyelven képes elvégezni, ráadásul akkor sem jön zavarba, ha egy kártya többnyelvű.

A megoldás saját tárhelyét használva pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá válik az elmentett névjegyek közötti keresés és az esetleges plusz információk felvitele. Az alkalmazás 2450 forintba kerül, iOS-re és Androidra is elérhető, illetve a fejlesztők megoldották, hogy könnyen át lehessen vinni az adatokat az egyik operációs rendszerről a másikra.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés