hirdetés
hirdetés

Appajánló

Business Card Reader Pro

Az üzleti életben meghatározó szerepet játszik a kapcsolati háló, egy-egy konferencián vagy egyéb rendezvényen számos olyan emberrel találkozhatunk, akinek az ismeretsége, ha nem is azonnal, de idővel jól jöhet.

Az ilyenkor gazdát cserélő névjegykártyák azonban sokszor elkallódnak, de ha sikerül is megőrizni őket, nincs rá biztosíték, hogy éppen akkor a kezünk ügyében lesznek, amikor szükségünk van rájuk.

A Business Card Reader Pro gyorsan és hatékonyan kezeli ezt a problémát. Az applikáció a beszkennelt névjegykártyákat automatikusan felviszi az okostelefon névjegyei közé. Mindezt ma már 21 nyelven képes elvégezni, ráadásul akkor sem jön zavarba, ha egy kártya többnyelvű.

A megoldás saját tárhelyét használva pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá válik az elmentett névjegyek közötti keresés és az esetleges plusz információk felvitele. Az alkalmazás 2450 forintba kerül, iOS-re és Androidra is elérhető, illetve a fejlesztők megoldották, hogy könnyen át lehessen vinni az adatokat az egyik operációs rendszerről a másikra.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés