hirdetés
hirdetés
hirdetés

HB

Boldog születésnapot, HRPWR.HU!

​Egy évesek lettünk. Egyszerre tűnik ez az egy év néhány hétnek és egy évtizednek. Nagyon hamar elrepült, ugyanakkor olyan eredményekkel büszkélkedhetünk, amik általában több év alatt hozzák meg a gyümölcsüket.

 

 

 

Nem elegáns dolog az önfényezés, tudom, és tulajdonképpen nem is ez a célom, de ha az elmúlt egy év mérlegét megvonjuk, akkor muszáj a sikereinkről is szólni. Egy évvel ezelőtt született meg a hrpwr.hu oldal, akkor került ki az első cikkünk. Talán még sosem meséltünk az előzményekről, épp itt az ideje.
 
Hét évvel ezelőtt költözött be a PPH Media kiadó portfóliójába az Üzlet és Pszichológia print lap, ami elsőként szolgáltatott üzleti fókuszú pszichológiai illetve pszichológiai fókuszú üzleti tartalmat az országban. A print mellé rendezvényeket is kínáltunk, majd elérkezett az ideje annak is, hogy online formában is megjelenjünk. Egy hosszas, közös, cégen belüli gondolkozás után arra jutottunk, hogy az online forma legyen az Üzlet és Pszichológiához képest kicsit célzottabb és testre szabottabb a hr-esek, cégvezetők számára, így egy új oldalt hoztunk létre hrpwr.hu címmel. Ezzel is jelezve, hogy az üzleti élet problémáin belül ezúttal leginkább a hr-kérdésekre igyekszünk válaszokat adni.
 
Kéz a kézben
 
Mivel az Üzlet és Pszichológia szoknyájából bújt elő a hrpwr.hu és a tartalomelőállító csapat is azonos, kihasználva a szinergiákat a két médium sztorija sok ponton találkozik. Ezért ne csodálkozzon senki, ha a hrpwr.hu-n szembejön vele egy Üzlet és Pszichológiában megjelent cikk, vagy egyik oldal Facebook felülete a másikét osztja meg, esetleg ha egy rendezvényen ÜPSZI-t kap valaki, és mégis a hrpwr.hu hírlevelére iratkozik fel.
 
Azt gondoljuk, hogy a két márka erősíti egymást, és az olvasóközönség is jobban orientálódik és könnyebben megtalálja, amit keres. A hrpwr.hu rákanyarodott a hr-es irányra, és mind cikkeinkben, mind workshopjainkon, konferenciáinkon igyekszik gyakorlati válaszokat adni a szakembereknek.
Elsődleges célunk mindig a hasznos információ közlése volt és lesz. Tartalmainkkal szeretnénk elősegíteni a munkahelyi jóllétet. Sokszor írunk a jó (és rossz) vezetés ismérveiről, a helyes irodaberendezésről, employer brandingről, toborzási megoldásokról, segítünk a fejlesztésekben, és a humor se áll távol tőlünk. 
Az elmúlt egy év sikere elég látványos. Az olvasótábor hétről hétre nő, a rendezvényeinket pedig telt házzal tartjuk meg, még pedig minden hónapban egyet. Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mi ennek oka, azt válaszolnám, hogy a hitelesség és elkötelezettség a részünkről. Ami ebben az esetben azt jelenti, hogy mi tényleg csak olyan cikkeket közlünk veletek, amikről azt gondoljuk, hogy megéri a rá szánt időt, hasznosak számotokra, és valamilyen módon segíti a munkátokat. (Kivéve azt a néhány alkalmat, amikor pusztán egy kis szórakoztatás céljából osztunk meg valamit.:) Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek kevés az ideje. Az embereknek nincs idejük szakirodalmat olvasni, túl sok konferenciára járni, fejleszteni magukat, rendszeresen coachot fogadni stb. Mind a hrpwr.hu, mind az Üzlet és Pszichológia célja az időspórolás, a hasznos információk kinyerése és könnyen fogyaszthatóvá tétele számotokra. És ezt a törekvésünket, úgy tűnik, kedves olvasók, nagyon is értékelitek.
 
Köszönjük a bizalmat, a sok velünk töltött időt, a lájkokat, visszajelzéseket, amiket cserébe kaptunk tőletek! Erre a bizalomra igyekszünk a jővőben is rászolgálni.
 
További kellemes olvasói perceket kíván Nektek a hrpwr.hu/Üzlet és Pszichológia csapata:
 
Vándor Ágnes - a PPH Media vezetője
Gábor Fanni - főszerkesztő
Balla Anita - sales és marketing koordinátor
Farkas Nóra - online szerkesztő/újságíró
Sas Eszter - online szerkesztő/újságíró
 

 

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés