hirdetés
hirdetés

Appajánló

Battlejungle – építs csapatot játékosítva!

A Battlejungle egy csapatépítő alkalmazás, aminek a segítségével könnyen meg lehet szervezni bármilyen irodai sportversenyt vagy csapatépítőt. Az app célkitűzése a munkatársak közti kapcsolatok számának és minőségének, illetve a munkahelyi légkörnek a fejlesztése.

A Battlejungle a munkatársak közötti sportjellegű események szervezését és ösztönzését támogatja, azáltal, hogy különböző sportszámokban és kihívásokban kínál megmérettetési lehetőséget. Ezek lehetnek erősen kompetitív jellegűek: egymás elleni összecsapásokon alapuló bajnokságok, például pingpong vagy csocsó, de az egyéni vagy csapat által elért teljesítmény összehasonlításán alapuló események számontartására is alkalmas.

Ha el vagyunk veszve, hogy a cégen belül, milyen közösségi programot érdemes kipróbálni, akkor a battlejungle.com ötletbörzéjén rengeteg kihívást találunk, amiből inspirációt meríthetünk.

Az app főként a jól ismert gamification eszköztárával dolgozik, így varázsol bármilyen unalmasabb és egysíkú elfoglaltságot is élvezetes programmá. A Battlejungle-be számos játékelemet integráltak mint a pontok, jelvények vagy a ranglista.

Az app-nak van webes verziója, valamint letölthető iOS-re és Android-ra is. Az alkalmazás ingyenes funkciói kielégítik a legtöbb kkv vagy startup igényét, a nagyvállatok számára pedig személyre szabási lehetőségeket kínálnak, ezekért azonban már fizetni kell.

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés