hirdetés
hirdetés

Appajánló

Battlejungle – építs csapatot játékosítva!

A Battlejungle egy csapatépítő alkalmazás, aminek a segítségével könnyen meg lehet szervezni bármilyen irodai sportversenyt vagy csapatépítőt. Az app célkitűzése a munkatársak közti kapcsolatok számának és minőségének, illetve a munkahelyi légkörnek a fejlesztése.

A Battlejungle a munkatársak közötti sportjellegű események szervezését és ösztönzését támogatja, azáltal, hogy különböző sportszámokban és kihívásokban kínál megmérettetési lehetőséget. Ezek lehetnek erősen kompetitív jellegűek: egymás elleni összecsapásokon alapuló bajnokságok, például pingpong vagy csocsó, de az egyéni vagy csapat által elért teljesítmény összehasonlításán alapuló események számontartására is alkalmas.

Ha el vagyunk veszve, hogy a cégen belül, milyen közösségi programot érdemes kipróbálni, akkor a battlejungle.com ötletbörzéjén rengeteg kihívást találunk, amiből inspirációt meríthetünk.

Az app főként a jól ismert gamification eszköztárával dolgozik, így varázsol bármilyen unalmasabb és egysíkú elfoglaltságot is élvezetes programmá. A Battlejungle-be számos játékelemet integráltak mint a pontok, jelvények vagy a ranglista.

Az app-nak van webes verziója, valamint letölthető iOS-re és Android-ra is. Az alkalmazás ingyenes funkciói kielégítik a legtöbb kkv vagy startup igényét, a nagyvállatok számára pedig személyre szabási lehetőségeket kínálnak, ezekért azonban már fizetni kell.

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés