hirdetés

Appajánló

Azt sem tudjátok, hol áll a fejetek a cégen belül? Ezzel az appal többé már nem!

Kisebb cégeknek, startupoknak de akár még multis berkeken belül működő csapatok számára sem lehet teljes ismeretlen az a helyzet, mikor mindenki elúszva érzi magát a projektekkel. Sorra esnek be újabb és újabb feladatok, így az asztalunkon lévő valós vagy képzeletbeli feladatok halmaza kevés idő múltán feladatrengeteggé duzzadhat. Ennek megelőzősére találták ki az Asana-t.

Az Asana kisebb vállalkozások vagy csapatok (15 főig ingyenes az app) munkaszervezesének és projektmenedzsmentjének támogatására lett kifejlesztve. Listázhatjuk benne a különféle projekteket eltérő prioritással, azokon belül pedig feladatokat hozhatunk létre, amelyeket delegálhatunk is a kollégáinknak. Minden feladathoz határidőt is társíthatunk, és ha szükséges, akár kisebb részfeladatokra is bonthatjuk azokat. Az Asana felületén dokumentumokat is megoszthatunk egymással a saját gépünkről, valamint Google Drive és Dropbox kiterjesztéssel is rendelkezik, így nem kell attól tartanunk, hogy az e-mail váltások közepette, illetve különböző felhőtárhelyeken belül elvesznek fontos dokumentumok.

Minden cég életében kulcsfontosságú lehet egy igazán jó szervező szoftver, amellyel kézben tarthatjuk a feladatokat, projekteket. Az Asana egyaránt rendelkezik számítógépes, valamint mobilos platformmal (Androidra és iOs-re is letölthető!). Ez az okos kis app tehát nemcsak abban segít, hogy mi magunk szervezettebben tudjunk dolgozni, de egy egész csapat vagy akár kisebb cég, startup munkavégzését is lényegesen megkönnyíti.

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

(forrás: Asana)
hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

hirdetés