hirdetés
hirdetés

Appajánló

Awesome Note

Nem mindenki irányít éppenséggel vállalkozást, sokaknak az is elég lenne, ha a mindennapi teendőket tudnák hatékonyan rendszerezni, legyenek azok munkával, vagy épp családdal kapcsolatosak.


Az applikáció kiváló példája annak, hogyan képes az ember a végtelenségig bonyolítani akár egy egyszerű bevásárló listát is, a rosszmájúságot félretéve azonban egy igen sokoldalú, személyre szabható alkalmazással állunk szemben, amiben bármit, és tényleg bármit elmenthetünk. A kedvenc budapesti éttermeinkről szeretnénk egy listát, akár értékelésekkel, közvetlen linkekkel, odajutással? Pipa. Fotóinkat rendszereznénk? Pipa. Naplót vezetnénk? Pipa. Recepteket gyűjtünk? Pipa. Természetesen a napi, heti, havi teendőinket is bármikor megnézhetjük, olyan módon rendszerezve, ahogy nekünk tetszik, beállíthatunk riasztásokat és emlékeztetőket, de szinkronizálhatjuk a tartalmat az Evernotetal vagy a Google Driveval is, ha úgy tetszik.  Az app csak iOS telefonokra, iPadre illetve Galaxy Note 8.0-re érhető el, szerény 4 dolláros áron.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

hirdetés