hirdetés
hirdetés

Appajánló

Awesome Note

Nem mindenki irányít éppenséggel vállalkozást, sokaknak az is elég lenne, ha a mindennapi teendőket tudnák hatékonyan rendszerezni, legyenek azok munkával, vagy épp családdal kapcsolatosak.


Az applikáció kiváló példája annak, hogyan képes az ember a végtelenségig bonyolítani akár egy egyszerű bevásárló listát is, a rosszmájúságot félretéve azonban egy igen sokoldalú, személyre szabható alkalmazással állunk szemben, amiben bármit, és tényleg bármit elmenthetünk. A kedvenc budapesti éttermeinkről szeretnénk egy listát, akár értékelésekkel, közvetlen linkekkel, odajutással? Pipa. Fotóinkat rendszereznénk? Pipa. Naplót vezetnénk? Pipa. Recepteket gyűjtünk? Pipa. Természetesen a napi, heti, havi teendőinket is bármikor megnézhetjük, olyan módon rendszerezve, ahogy nekünk tetszik, beállíthatunk riasztásokat és emlékeztetőket, de szinkronizálhatjuk a tartalmat az Evernotetal vagy a Google Driveval is, ha úgy tetszik.  Az app csak iOS telefonokra, iPadre illetve Galaxy Note 8.0-re érhető el, szerény 4 dolláros áron.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés