hirdetés
hirdetés

Appajánló

Awesome Note

Nem mindenki irányít éppenséggel vállalkozást, sokaknak az is elég lenne, ha a mindennapi teendőket tudnák hatékonyan rendszerezni, legyenek azok munkával, vagy épp családdal kapcsolatosak.


Az applikáció kiváló példája annak, hogyan képes az ember a végtelenségig bonyolítani akár egy egyszerű bevásárló listát is, a rosszmájúságot félretéve azonban egy igen sokoldalú, személyre szabható alkalmazással állunk szemben, amiben bármit, és tényleg bármit elmenthetünk. A kedvenc budapesti éttermeinkről szeretnénk egy listát, akár értékelésekkel, közvetlen linkekkel, odajutással? Pipa. Fotóinkat rendszereznénk? Pipa. Naplót vezetnénk? Pipa. Recepteket gyűjtünk? Pipa. Természetesen a napi, heti, havi teendőinket is bármikor megnézhetjük, olyan módon rendszerezve, ahogy nekünk tetszik, beállíthatunk riasztásokat és emlékeztetőket, de szinkronizálhatjuk a tartalmat az Evernotetal vagy a Google Driveval is, ha úgy tetszik.  Az app csak iOS telefonokra, iPadre illetve Galaxy Note 8.0-re érhető el, szerény 4 dolláros áron.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés