hirdetés
hirdetés

Gamifikált képzés

A Ti 30 zöld napotok

A Nemzetközi klímaváltozási világnap alkalmából a Games for Business 30 napos ingyenes játékosított képzésre invitálja a vállalatokat a fenntarthatóság jegyében.

Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy kicsit kizökkentsük kollégáinkat a mindennapi rutinból.

A játékosított tanulási platformot fejlesztő csapat életében az utóbbi időben nagy szerepet kapott bolygónk védelme, amely legújabb termékfejlesztésükben is közrejátszott.

“Célunk a kezdetektől fogva az, hogy egyszerre szerethető élménnyé és hatékonnyá tegyük a tanulást. Ettől az évtől pedig együtt munkálkodunk ügyfeleinkkel egy erdőkkel teli, tiszta, ragyogó jövőért.” - Fazekas László, a cég értékesítési és marketing vezetője.Megújult rendszerüknek köszönhetően a munkáltatók és munkavállalóik hozzájárulhatnak az elmúlt évtizedek hatalmas erdőirtásának visszafordításához, ugyanis a digitális oktatással kímélik a környezetet, a Games for Business platformon keresztüli tanulással pedig igazi fákat ültethetnek a felhasználók.

Az egy hónapos ingyenes képzés során a vállalatok megtapasztalhatják, hogy miként növeli a tréningek hatékonyságát az innovatív tanulási platform, miközben munkavállalóik a zöld és fenntartható életmóddal kapcsolatban mélyíthetik el ismereteiket.


A felhasználók akár csapatokat is alkothatnak és versenybe szállhatnak más szervezetekkel a toplista legjobb helyeiért és értékes nyereményekért.

“Számunkra nagyon fontos, hogy az élményszerűség és a hatékonyság mellett olyan terméket biztosítsunk, amely segíti a képzés és fejlesztésért felelős kollégák mindennapi munkáját is. Ezért a nyílt tréning alkalmából bárki megoszthatja velünk a véleményét a digitális tanulási formáról is.” - Szalai Miklós a cég termékfejlesztésért felelős vezetője.A Games for Business csapata minden, a képzést teljesítő kolléga után, egy igazi fát ültet el a Föld veszélyeztetett területein. És ez még nem minden: a tréningen résztvevő vállalatok további nyereményekkel gazdagodhatnak a program végén. Akár komplett tréning programot is nyerhetnek kollégáik számára a digitális kompetenciafejlesztés és a fenntarthatóság témáiban.

Azoknak a cégeknek, akik kedvet kaptak a részvételre, nincs más teendőjük, mint e-mailben elküldeni hivatalos részvételi szándékukat a Games for Business részére az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, “A Ti 30 zöld napotok” megjelöléssel.

A képzés 2021. május 15. és június 15. között lesz elérhető.

Készen álltok tenni egy zöldebb jövőért? Tanuljatok a Games for Business-szel, mondjátok el a véleményeteket és nyerjetek! (x)

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Szerkesztőségi, független vagy márkázott podcastok, videók, dokusorozatok versenye.

hirdetés