hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tisztázzuk!

6 kérdés, hogy kivédd a felesleges meetingeket

Írtunk már korábban arról a sokakat érintő jelenségről, hogy mennyi felesleges idő megy el a rosszul szervezett meetingekre. Íme egy megoldási javaslat.

Írtunk már korábban arról a sokakat érintő jelenségről, hogy mennyi felesleges idő megy el a rosszul szervezett meetingekre. Amikor ott vagyunk, amikor nem kéne, vagy nem vagyunk ott, amikor kéne, vagy épp egy olyan kérdést tárgyalunk meg, amit bőven elég lenne emailen keresztül intézni. Ismerős?

Ha valaki számít a részvételünkre, akkor egy kis plusz feladat sem tántorítja el  attól, hogy kitartson a szándéka mellett. A meetingek szervezői viszonylag ritkán gondolnak bele abba, hogy akiket elhívnak, azoknak mennyire sűrű épp a programja, mennyire életbevágó nekik ott lenni, és mennyire fog nekik hiányozni a napjukból az a plusz egy óra.

Hogy védekezz?

Tanácsos az alábbi hat egyszerű, de nagyszerű kérdést felhasználni arra, hogy szűrjük a személyünk iránti érdeklődést. Ha az ezekre adott válaszok alapján mind a szervező, mind mi úgy véljük, hogy ott a helyünk, úgy valószínűleg nem futunk bele hiábavaló megbeszélésekbe.

Tehát a hat kérdés:

1. Mi a megbeszélés pontos témája, célja?

2. Mi a megbeszélés helyszíne és tervezett időpontja?

3. Meddig fog tartani?

4. Kik fognak még részt venni rajta?

5. Mivel kapcsolatban kívánunk döntést hozni a találkozó során?

6. Miért van szükség a részvételemre?

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

hirdetés