hirdetés
hirdetés
hirdetés

Inspiráció

5 TED talk, ami közelebb hoz önmagadhoz

Lehet, hogy amíg átfutod ezeket a videókat, kizökkensz a munkából öt-húsz percre, de amennyire megakasztja a produktivitást a videónézés a jelenben, az áltauk közvetített üzenet és tartalom hosszú távon sokkal hatékonyabbá tehet.

#1 Paolo Cardini: Felejtsd el a multitaskingot, próbáld ki a monotaskingot!

A világunk kifejezetten arra rendezkedett be, hogy abban mindig mindenki ezer meg egy dologgal foglalkozzon egyszerre, azonban a designerként dolgozó Paolo Cardini arra próbál rávilágítani, miért érdemes egyszerre egy dologra fókuszálni.

#2 Margaret Heffernan: Merj ellenkezni!

A vállalkozónő arra hívja fel a figyelmet, hogy egy sikeres üzlet, vállalkozás vagy bármilyen egyszerű emberi kapcsolat titka nem a feltétel nélküli egyetértés. Az ellenállás és a különféle ötletek kulturált megvitatása és ütköztetése sokkal többet javít egy helyzeten, mint amennyit árt.

#3 Arianna Huffington: Sikeres akarsz lenni? Nyomás aludni!

Huffington saját bőrén tapasztalta meg, mivel jár, ha kifacsarjuk a testünket és megvonjuk tőle a pihenést. Előadásában a munkamánia ellen, valamint a megfelelő mértékű pihenés mellett kampányol.

#4 Kelly McGonigal: Hogyan legyen a stressz a barátod?

A stresszel kapcsolatban érdekes paradoxon áll fent. Minél inkább meg akarjuk szüntetni, annál stresszesebbek leszünk. A Stanford pszichológusa azonban igyekszik felnyitni a szemünket a stressz természetével és kezelésével kapcsolatban.

#5 Dan Pink: A motiváció kirakósa

Az eredmények nem csak folyamatokon és feladatok teljesítésén múlnak.  A legnagyobb hajtóerő a bennünk rejlő szenvedély, amely növeli a motivációnkat bármivel kapcsolatban.

(forrás: Inc.)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztalbeszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIN-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés