hirdetés
hirdetés
hirdetés

Home office korona idején

5+1 okos tipp, hogy hatékonyabb legyen az otthoni munkavégzés

Újdonság a cégednél a home office? Összecsúsznak a nappalok és az esték, nehézséget okoz a time management vagy az online csapatmunka? Vezető vagy, és nem tudod, hogyan szervezd meg az otthoni munkavégzést? Íme néhány tipp a Brandfizztől, hogy hatékonyan teljen a home office.

Ahogy azt már mi is számos alkalommal megírtuk, a home office számos előnnyel jár: például sokkal nagyobb szabadságot ad a munkavállalónak, mint az irodai környezet, elősegíti az egészséges életmódot és a jóllétet, de emellett céges szinten is sok előnnyel jár a bevezetése – például egyszerre költségkímélő, környezettudatos és elkötelezettség-növelő lépés (noha ezzel együtt természetesen kihívásokat is rejt magában).

Mivel a kialakult helyzetben egyre több cég áll át az otthoni munkavégzésre, sőt olyan lépés ez, amit sok helyen nem is nagyon lehet megkerülni, érdemes megfontolni az alábbi hatékonyságnövelő tanácsokat:

A teljes mérethez kattints a képre!

Ha vezetőként gondot okoz, hogyan szervezd meg hatékonyan az otthoni munkavégzést, erre a Brandfizz az alábbi 5 lépést ajánlja:

A teljes mérethez kattints a képre!
 

Bónusznak 5 tech tipp, hogy a legtöbbet hozd ki az online megbeszélésekből:

A teljes mérethez kattints a képre!

Ha pedig szívesen megmutatnád a világnak, te hogyan home office-olsz, akkor ventillálj róla nálunk egy fotóval!

És amennyiben szívesen megmozgatnád a tagjaidat az otthoni munka szüneteiben (is), akkor ehhez is van egy remek linkünk.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés