hirdetés
hirdetés

Karrierhír

Vezetőváltás a Kincentric Magyarországnál

Köcse Bálint veszi át a Kincentric Magyarország csapatának vezetői posztját, aki korábban a cég munkavállalói életciklus üzletágának vezetőjeként dolgozott. Uzsák Éva Virág közel 15 év után búcsúzik a cégtől.

A cég magyarországi üzletágának új vezetője nyolc évvel ezelőtt gyakornokként került a vállalathoz, ahol nem csak magyar, hanem globális programok projektvezetőjeként is dolgozott. 2015-ben és 2016-ban a jól ismert Legjobb Munkahelyek Program vezetői szerepét is betöltötte.

Köcse Bálint belépése óta különböző iparágakban, számos céggel dolgozott együtt azért, hogy együtt jobb munkahelyeket teremtsenek az országban.

Köcse Bálint
„Szenvedélyem az, hogy az ügyfeleknek adott tanácsaink adat alapúak legyenek, így a valódi fejlesztési lehetőségekre és a legnagyobb hatással rendelkező területekre tudunk fókuszálni. Hiszem, hogy az adatok a mostani és az előre látható turbulens időkben még fontosabb iránytűi lesznek a döntéshozóknak. A célunk a Kincentric csapatával továbbra is az, hogy az embereket és a munkavállalói élményt középpontba helyező szervezeti és vezetői kultúra kialakításában támogassuk a vállalatokat. Ehhez adunk validált nemzetközi módszertant, intuitív eszközöket és széleskörű tanácsadói tapasztalatunkat felhasználva támogatást” – nyilatkozta Köcse Bálint.

Uzsák Éva Virág szeptember végén távozik a cég éléről. A szakember az elmúlt közel 15 évben több vezetői szerepet is betöltött: évekig volt a cég üzletfejlesztési, majd innovációs vezetője, felelt PR-ért, kommunikációért, jellemzően a „vad ötletekért” és a megújulásért. Ennek megfelelően a szervezeti sikereken túl megannyi szemléletformáló kezdeményezés is kapcsolódik a nevéhez a HR szakmában.

“Végtelenül hálás vagyok a Hewitt-nál, Aon-nál és a Kincentric-nél töltött éveimért. Ez a csapat egy különleges hely, különleges kultúra, egyedülálló fejlődési lehetőségekkel. Elképesztő teret és fantasztikus lehetőségeket kaptam az elmúlt másfél évtized során különböző szerepekben, betölthettem a hazai csapat első számú vezetői pozícióját és a feleltem régió vezetői szerepben is három európai piacért egy teljes transzformáció időszakában. Büszkeséggel tölt el, hogy több sikeres brandváltás után a Kincentric csapata továbbra is meghatározó szereplője lesz a hazai és az európai HR szakmának.

Uzsák Éva Virág

Fantasztikus utat jártam be. De úgy érzem számomra most van itt az idő teret adni az újnak. Lehetőséget adni a Kincentric csapatában az évek során mellettem felnőtt tehetségeknek, hogy az átalakult új szervezetet új szerepekben már ők vezethessék sikerre” – mondta Uzsák Éva Virág.hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A legjobb HR-kommunikációs megoldások versenye. Normál nevezési határidő: augusztus 19.

HR-esek és kommunikációs vezetők a nyitott szemléletű cégkultúráért. Egésznapos ÉLŐ konferencia szeptember 9-én!

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, politikusoknak, és mindenkinek, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! 10 alkalmas képzés péntekenként: 10 oktatási nap + konzultációs lehetőség! 2021. októbertől!

Mutassátok meg, hogy CSR-ral valóban lehet jót tenni! Normál nevezési határidő: október 12.

hirdetés