hirdetés
hirdetés
hirdetés

Akvizíció

Vezető globális munkaerőpiaci szolgáltató tulajdonába került a Grafton

Az olasz hátterű Gi Group, az egyik vezető globális HR szolgáltató, felvásárolta a Grafton Recruitment Europe cégcsoportot. 

A Gi Group egyike a munkaerő-piaci szolgáltatók vezető szereplőinek. Profiljába elsősorban a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, toborzás és kiválasztás, vezetőkiválasztás, tréning, HR-tanácsadás, valamint relokációs, outsourcing és adminisztratív szolgáltatások tartoznak.

A Gi Group jelenleg több mint 50 országban, Európa-, Ázsia-, Afrika- és Amerika-szerte van jelen közvetlenül vagy stratégiai partnerkapcsolatai révén. Továbbá a World Employment Confederation 2010-ben Global Corporate Memberévé választotta.

Az akvizíció eredményeképpen a Grafton ügyfelei egy globális szintű partner szakértelméből profitálhatnak, és a stratégiai HR megoldásokon belül több szolgáltatást vehetnek igénybe a jövőben, úgymint a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, outsourcing, képzések és outplacement.

"Ügyfeleink és jelöltjeink egyaránt profitálni fognak belőle"

“A Gi Group az európai munkaerő-piaci szolgáltatók egyik kiemelkedő szereplője. A mostani lépéssel egy sor innovációt épít a toborzási folyamataiba, valamint bővíti a HR portfólióját, szolgáltatásait és megoldásait. Ez az akvizíció egyszerre fog magával hozni nemzetközi jelenlétet és fejlődési lehetőséget, amelyből nemcsak ügyfeleink, hanem jelöltjeink is egyaránt profitálnak majd” – hangsúlyozza Thibault Lefebvre, a Grafton Recruitment Europe CEO-ja.

“A növekedési terveinket tekintve ez a felvásárlás erősíti versenyképességünket és nemzetközi jelenlétünket, amely Európa bölcsőjéből ered, és ahol munkaerő-kölcsönzés területén már jelen voltunk eddig is. Tekintettel arra, hogy az elmúlt 20 évben sikerült globális szereplővé válnunk, és figyelembe véve, hogy a környezetünk hogyan válik egyre inkább az álláskeresők által dominált piaccá, a Grafton tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy kibővítsük a HR szektorban kínált szolgáltatásaink portfólióját. Ezáltal képesek leszünk még több értéket teremteni a piac fejlődéséhez, és lehetővé tesszük, hogy jelöltjeink és ügyfeleink egyre növekvő igényei találkozhassanak” – teszi hozzá Stefano Colli-Lanzi, a Gi Group alapítója és vezérigazgatója.   

A Grafton Recruitment Kft. több mint 22 éve, 1996-ban jött létre, ma is Budapesten található központtal. Elsődleges szolgáltatásai közé tartozik a munkaerő-közvetítés, toborzás és előszűrés, valamint HR-tanácsadás külföldi beruházások kapcsán (FDI). A Grafton iparágakra és szakmacsoportokra specializálódott toborzási tanácsadói a vállalati pénzügyek, bankszektor, értékesítés, marketing, HR, adminisztráció, mérnöki munkakörök, logisztika, gyártás, IT, üzlettámogató központok (SSC/BSC) területeken támogatják partnereiket. A 400 szellemi munkakörbe elhelyezett álláskeresővel és 423 millió forintos árbevételével a Grafton 2017-ben a 6. legnagyobb munkaerő-közvetítő volt a piacon.

(Borítókép forrása: grafton.hu)

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés