hirdetés
hirdetés

Változás

Várhatóan 2020 őszére halasztják a 24. Pszinapszist

"Sajnálattal tudatjuk, hogy idén a megszokottól eltérően, ősszel tartjuk meg a 24. Pszinapszist" – írják a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményükben.

A koronavírussal kapcsolatos jelen helyzet részletes elemzése és hosszas mérlegelése után a Pszichodiák Alapítvány kuratóriuma, a kormány rendelkezéseit is figyelembe véve, meghozta azt a döntését, hogy a 24. Budapesti Pszichológiai Napokat nem a megszokott tavaszi alkalommal (2020.03. 20-22.) tartja meg, hanem egy későbbi időpontra, várhatóan 2020. őszére halasztja.

Nagyon fontosnak tartják, hogy mindenki figyeljen oda az egészségének megóvására, erre akarták felhívni a figyelmet már az idei évi témájukkal is, ami a társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódik. Ezért szeretnének a rendezvény elnapolásával is hozzájárulni a vírus terjedésének megakadályozásához.

"Kérjük mindenkinek a megértését és az együttműködését, hiszen közös érdekünk a vírus terjedési lehetőségeinek minimalizálása, mindenkinek a lehetőségeihez mérten, egyéni és csoportos szinteken egyaránt" – fogalmaz a sajtóközlemény.

A jegyek és bérletek visszatérítésének vagy későbbi felhasználásának lehetőségeiről, valamint az új időpontról mihamarabb igyekeznek tájékoztatást nyújtani az érintettek számára.

További információk a Facebook-oldalukon, az eseménynél és a honlapjukon érhetőek el.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés