hirdetés
hirdetés

Szervezeti átalakítás

Változások a Magyar Telekomnál: 450 fős leépítés és 5 százalékos fizetésemelés

A változások 2020-ban lépnek érvénybe.

2020-ban is folytatódik a Magyar Telekomnál a szervezeti átalakítás, aminek részeként – a hatékonyabb működés érdekében, a vállalatnál működő érdekképviseletekkel történt megállapodás értelmében – jövőre jelentős leépítést terveznek. A leépítés legfeljebb 450 főt érinthet, akik 2020 első negyedéve során távoznak majd a vállalattól. A változásról küldött közleményből az is kiderül, hogy a Telekom igyekszik majd segítséget nyújtani az elbocsátott dolgozóknak.

„Lehetőség van arra is, hogy a munkavállaló önként jelezze távozási szándékát vezetőjének. A Magyar Telekom a távozó munkatársak újra-elhelyezkedését a jól működő Esély program keretén belül aktív álláskereséssel, munkaerőpiaci tréninggel és személyes tanácsadással támogatja” – olvasható a bejelentésben, amiben arra is kitérnek, hogy ezzel együtt 2020-ban átlagosan 5 százalékos fizetésemelést is kapnak azok az alkalmazottak, akik nem vezető beosztásban vannak a cégnél. Ez április elsejétől lép majd életbe.

Emellett 2020. január 1-től a cafeteria keretében adott juttatások egységesítésre kerülnek a jelenleg nyújtott legmagasabb értéken, munkaköri besorolástól függetlenül.

"A Magyar Telekom a fokozódó piaci versenyben is meg kívánja őrizni piacvezető szerepét, és továbbra is jelentős erőforrásokat fordít hálózatfejlesztési céljainak megvalósítására. 2020-ban is folytatódik a szervezeti átalakítás, hogy a vállalat hatékonyabb, és laposabb szervezetté váljon, mely gyorsabban reagál az ügyfelek igényeire és a piaci változásokra" – olvasható a közleményben.

(forrás: Kreatív Online, Magyar Telekom)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés