hirdetés
hirdetés

Karrierhír

Új szolgáltatásokkal bővül az ExxonMobil budapesti Globális Üzleti Központja

Bővíti szolgáltatásai körét az ExxonMobil budapesti Globális Üzleti Központja, február 1-jétől egy új szervezeti egység, az Environmental & Property Solutions részleg kezdte meg működését. Az új egység globális és regionális támogató központként funkcionál majd, amely az ExxonMobil környezetvédelmi és ingatlanfejlesztési megoldásainak piacra jutását segíti, többek között üzleti elemzésekkel és az értékesítési partnerekkel való kapcsolattartással.

Az újonnan létrejött egységben magas hozzáadott értékű munkát jelentő pozíciókba várja leendő kollégáit a vállalat, amely remek karrierlehetőségeket kínálnak pénzügyi, IT és kereskedelmi területen mind az Upstream, mind pedig a Downstream üzletágban. Az Environmental & Property Solutions részleg felelős az ingatlanok megtervezésért, megvásárlásáért és értékesítéséért, az épületek üzemeltetéséért, valamint a megfelelő munkafeltételek kialakításáért és továbbfejlesztéséért. Ez a részleg fogja irányítani a hosszú távra szóló fenntarthatósági projekteket is, így az ExxonMobilnak más csapataival együttműködve a kármentesítések, a földeknek közösségi használatba történő visszaszolgáltatása szintén a feladatkörébe tartozik.

Az új Environmental & Property Solutions részleg irányítására Schleisz Zsuzsanna kapott megbízást – jelentette be az ExxonMobil Hungary, mint Global Business Enablement vezető. Zsuzsannát az ExxonMobil Hungary egyik új ügyvezetőjének is kinevezték, így ő lesz a vállalat hetedik ügyvezetője, és az első női vezető az ExxonMobil Business Support Center Hungary LLC igazgatóságában.

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

hirdetés