hirdetés
hirdetés
hirdetés

Női váltó

Új portál indul karrierváltó anyák számára

Női váltó néven karrier- és életútváltó oldalt alapított Békéssy Olga egykori híradós, kommunikációs szakember.

Az egy hónapja indult nőket célzó portálon nem találni ezoterikával, sminkeléssel, divattal, vagy épp “hogyan éljük túl a fogzást” típusú cikkekkel. A Női váltó inkább nevezhető egy speciális kkv-s portálnak, ahol olyan témákkal dolgoznak fel, mint hogyan lehet hatékonyan beosztani az időt vállalkozó anyaként, hogyan vágjon bele egy kisgyerekes nő a karrierváltásba.

A magazint Békéssy Olga alapította, aki 18 évig volt az RTL Klub riportere, majd második gyermeke születése után felhagyott a híradózással. Pr-ügynökséget alapított, a portál ötletét pedig az elindulás előtt két évig formálta.

A Női váltó egy karrier- és életútváltó oldal, egy virtuális közösségi tér, ahol támogatjuk a váltásra vágyókat. A cikkek persze nem csak erről szólnak, de oda vezetnek” - mondta a Kreatívnak. 

Tapasztalata szerint ugyanis egyre nagyobb az igény a nőkben a változásra, váltásra. Van, aki azért mert 5-10-15 évet lehúzott egy szakmában, van, aki a gyerekvállalás után kötetlenebb munkát végezne, mivel már nem képes napi 8-10 órát egyfolytában ülni az irodában, hiszen az óvodás és bölcsődék többsége fél 5-5-kor bezár.

Éppen ezért szeretne folyamatosan bővülő szerzőgárdájával együtt példákkal, valós tanácsokkal, később online tanfolyamokkal segíteni a karrierváltásban a nőket. Utóbbi az egyéves tervük része.

A portálon jelenleg a hagyományos, írott cikkek mellett videós riportokat is találunk, illetve egy speciális “ajánlom magamat” rovatot, ahol vállalkozások ajánlhatják szolgáltatásaikat.

Békéssy Olga szerint az üzleti tervük nem kizárólag hirdetőkre épül (valószínűleg az online tanfolyamra utal - a szerk.), bár ahogy fogalmaz, nagyon jó lenne olyan támogatókat találni, akik látnak fantáziát az oldalban és későbbi fejlesztési terveikbe is beleállnak.

 
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés