hirdetés
hirdetés

Női váltó

Új portál indul karrierváltó anyák számára

Női váltó néven karrier- és életútváltó oldalt alapított Békéssy Olga egykori híradós, kommunikációs szakember.

Az egy hónapja indult nőket célzó portálon nem találni ezoterikával, sminkeléssel, divattal, vagy épp “hogyan éljük túl a fogzást” típusú cikkekkel. A Női váltó inkább nevezhető egy speciális kkv-s portálnak, ahol olyan témákkal dolgoznak fel, mint hogyan lehet hatékonyan beosztani az időt vállalkozó anyaként, hogyan vágjon bele egy kisgyerekes nő a karrierváltásba.

A magazint Békéssy Olga alapította, aki 18 évig volt az RTL Klub riportere, majd második gyermeke születése után felhagyott a híradózással. Pr-ügynökséget alapított, a portál ötletét pedig az elindulás előtt két évig formálta.

A Női váltó egy karrier- és életútváltó oldal, egy virtuális közösségi tér, ahol támogatjuk a váltásra vágyókat. A cikkek persze nem csak erről szólnak, de oda vezetnek” - mondta a Kreatívnak. 

Tapasztalata szerint ugyanis egyre nagyobb az igény a nőkben a változásra, váltásra. Van, aki azért mert 5-10-15 évet lehúzott egy szakmában, van, aki a gyerekvállalás után kötetlenebb munkát végezne, mivel már nem képes napi 8-10 órát egyfolytában ülni az irodában, hiszen az óvodás és bölcsődék többsége fél 5-5-kor bezár.

Éppen ezért szeretne folyamatosan bővülő szerzőgárdájával együtt példákkal, valós tanácsokkal, később online tanfolyamokkal segíteni a karrierváltásban a nőket. Utóbbi az egyéves tervük része.

A portálon jelenleg a hagyományos, írott cikkek mellett videós riportokat is találunk, illetve egy speciális “ajánlom magamat” rovatot, ahol vállalkozások ajánlhatják szolgáltatásaikat.

Békéssy Olga szerint az üzleti tervük nem kizárólag hirdetőkre épül (valószínűleg az online tanfolyamra utal - a szerk.), bár ahogy fogalmaz, nagyon jó lenne olyan támogatókat találni, akik látnak fantáziát az oldalban és későbbi fejlesztési terveikbe is beleállnak.

 
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

hirdetés