hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bejelentés

Új partner a Boyden Executive Search magyarországi irodájánál

Szalókyné Tóth Judit személyében új partner csatlakozik a Boyden Executive Search magyarországi irodájához, valamint a Boyden globális Consumer and Retail Practice Group-jához.

Judit közel 15 éve dolgozik felsővezetői tanácsadóként, jól ismert szereplője a magyarországi kereskedelmi és napi fogyasztási cikk szektornak.

Karrierjét az Unilevernél kezdte, majd a Zwack Unicum Rt-nél folytatta az igazgatóság tagjaként, marketingigazgatói pozícióban. 2004-ben csatlakozott a Nielsen-hez ügyvető igazgatóként, majd régiós igazgatóként.

Szalókyné Tóth Judit

Tagja számos szakmai fórumnak, karitatív nagykövet, rendszeresen tart prezentációkat gazdasági rendezvényeken és felsőoktatási intézményekben. Bővebb információk Szalókyné Tóth Judit LinkedIn-profilján olvashatók.

A Boydenről

A Boyden a világ meghatározó (top 10) felsővezetői kiválasztással, képzéssel és menedzsment tanácsadással foglalkozó cége. 1947-ben alapították New Yorkban, jelenleg a világ 40 országában és 65 irodájában áll ügyfelei rendelkezésére vezetőkeresés, -kiválasztás, -fejlesztés, stratégiai konzultáció területeken.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés