hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aktuális

Új HR-vezető a PwC Magyarország élén

Bresztyenszky Éva október 16-án csatlakozik a PWC Magyarország csapatához a humánerőforrás-csapat vezetőjeként.

Bresztyenszky Éva A KVIF idegenforgalom és szálloda szakán, majd a Budapest Közgazdaságtudományi Egyetem gazdaságszociológia szakán diplomázott. Nyolc évet töltött a Citibanknál, különféle HR-es pozíciókban. Ezen időszak egyik kiemelkedő sikere a Citibank Szolgáltató Központjának elindítása volt. Az utolsó évet a Citibank milánói irodájában töltötte egy fejlesztési program keretében vállalati banki HR-es munkakörben, ahol kiváló tapasztalatot szerzett a befektetési banki környezetről is.

2008-ban csatlakozott a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. HR osztályához, ahol 2009-től átvette a HR vezetői pozíciót. Ebben az időszakban több mint kétszeresére nőtt a dolgozói létszám, amely mára 1400 dolgozót jelent. A vállalatnak többek között az egyetemi kapcsolatok fejlesztésével, a kiválasztási folyamatok optimalizálásával, a dolgozói elégedettség növelésével és a szervezetfejlesztésre fókuszálva sikerült ezt a mértékű növekedést elérnie. Az esélyegyenlőség és a sokszínűség elkötelezettjeként sok energiát fektetett a cégen belüli nemzetközi gyakorlat hazai átültetésébe és annak továbbfejlesztésébe.


 

Bresztyenszky Éva

 

A szakmai kihívások, a folyamatos megújulás és a csapatmunka számára a legfontosabbak a munkavégzés során, melyek reményei szerint az ágazati váltással is járó új munkakörében is kiemelten jelen lesznek.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés