hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aktuális

Új HR-vezető a PwC Magyarország élén

Bresztyenszky Éva október 16-án csatlakozik a PWC Magyarország csapatához a humánerőforrás-csapat vezetőjeként.

Bresztyenszky Éva A KVIF idegenforgalom és szálloda szakán, majd a Budapest Közgazdaságtudományi Egyetem gazdaságszociológia szakán diplomázott. Nyolc évet töltött a Citibanknál, különféle HR-es pozíciókban. Ezen időszak egyik kiemelkedő sikere a Citibank Szolgáltató Központjának elindítása volt. Az utolsó évet a Citibank milánói irodájában töltötte egy fejlesztési program keretében vállalati banki HR-es munkakörben, ahol kiváló tapasztalatot szerzett a befektetési banki környezetről is.

2008-ban csatlakozott a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. HR osztályához, ahol 2009-től átvette a HR vezetői pozíciót. Ebben az időszakban több mint kétszeresére nőtt a dolgozói létszám, amely mára 1400 dolgozót jelent. A vállalatnak többek között az egyetemi kapcsolatok fejlesztésével, a kiválasztási folyamatok optimalizálásával, a dolgozói elégedettség növelésével és a szervezetfejlesztésre fókuszálva sikerült ezt a mértékű növekedést elérnie. Az esélyegyenlőség és a sokszínűség elkötelezettjeként sok energiát fektetett a cégen belüli nemzetközi gyakorlat hazai átültetésébe és annak továbbfejlesztésébe.


 

Bresztyenszky Éva

 

A szakmai kihívások, a folyamatos megújulás és a csapatmunka számára a legfontosabbak a munkavégzés során, melyek reményei szerint az ágazati váltással is járó új munkakörében is kiemelten jelen lesznek.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés