hirdetés
hirdetés

Régi-új játékos

Új HR-szolgáltató lépett a magyar piacra

A közelmúltban HR-szolgáltatással bővítette tevékenységét az eddig kizárólag IT-tevékenységeket végző Nova Cégcsoport.

Az eddig kizárólag IT-tevékenységeket végző Nova Cégcsoport a közelmúltban HR-szolgáltatással bővítette tevékenységét. Az új szolgáltató társaság vezetői, Jamniczky Andrea és Jordán Szabolcs azonban jól ismertek a HR-piacon, mögöttük sok éves személyes szakmai tapasztalat áll.

Jamniczky Andrea és Jordán Szabolcs korábban a BDO Magyarországnál vezették a HR-üzletágat, amely teljeskörűen nyújtott személyügyi és munkaügyi megoldásokat ügyfelei számára.

Jamniczky Andrea
Jamniczky Andrea több mint húsz éve kezdte pályafutását a BDO-nál, ahol sokáig a cég HR-igazgatója volt, majd tizenkét éve a vállalat pénzügyi tevékenységeit kiegészítette a humán menedzsment szolgáltatásokkal. Ügyvezetőként a munkaerő-közvetítés, executive search, munkaügyi tanácsadás, Akadémia és a szervezetfejlesztés területeket irányította.

Jordán Szabolcs több mint tizenöt év recruitment tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, elsősorban mérnöki és pénzügyi területen, multinacionális nagyvállalatok számára végzett tevékenység révén.
Jordán Szabolcs


A két szakember az elmúlt évek sikereit és intenzív növekedését követően végül kivált a könyvvizsgálói és adótanácsadói szektorból, és jelenleg a Nova magyar informatikai cégcsoport tagvállalataként működnek.

A Nova Human Resources Kft. fő tevékenysége a recruitment szellemi, vezetői pozíciókra, különösen műszaki, informatikai, pénzügyi, és irodai támogatói szakterületen. A munkaerő-közvetítés mellett a képzések és a szervezetfejlesztés a vállalat másik fő tevékenysége, amely szakmai és soft skill, valamint vállalati és nyílt képzéseket egyaránt biztosít. Mindezt kiegészíti a munkaügyi tanácsadás és a digi HR. Jelenleg is formálódó megbízói körükben jellemzően multinacionális vagy állami tulajdonú nagyvállalatok és KKV-k szerepelnek, melyek között gyártó, kereskedelmi, és szolgáltató cégek találhatóak. Ügyfeleik többnyire budapesti vagy Pest megyei vállalkozások, de hasonló arányban vannak partnereik az ország egyéb területein is.

A cégcsoport IT-ban tevékenykedő tagjai (Nova Services és Barré Technologies) banki, biztosítói környezetben végeznek fejlesztéseket, illetve nagyvállalati tartalom- és adatvagyon-kezelés terén kínálnak megoldásokat.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés