hirdetés
hirdetés
hirdetés

Munkavállalók a középpontban!

Új HR stratégiával erősít az Egis

Izgalmas változások mennek végbe az Egis Zrt. HR Igazgatóságán, ahol már a következő három évre készülnek. A vállalat csoport szintű új HR Stratégiája (2019-21.) egyértelműen a munkavállalókat helyezi a középpontba és magát a HR szervezetet is úgy építették fel, hogy ezt a célt megvalósíthassák. Az Egis az a cég akar lenni, ahol az emberek szeretnek dolgozni. Az Egis csoport HR igazgatója Dr. András Klára, az új szervezetet pedig 5 főosztályvezető irányítja:

dr. András Klára

 

 

Az Egis csoport HR igazgatója dr. András Klára.

Krámer Balázs
 

A HR üzleti partner főosztályt Krámer Balázs vezeti a jövőben.

Balázs 2017. decemberében csatlakozott az Egishez, mint Nemzetközi HR menedzsment főosztály vezetője.

 
Hojer László
   

A szintén újonnan létrejövő Munkavállalói életciklus menedzsment főosztályt Hojer László vezeti a jövőben.

László 2004. májusában csatlakozott az Egishez, és a jelenlegi kinevezése előtt a kereskedelmi, illetve az üzletfejlesztési terület kiemelt HR menedzsere volt.

 
Menthy Mariann
   

A PR és külső kommunikációs főosztályt Menthy Mariann vezeti.

Mariann 2000 márciusában csatlakozott a vállalathoz, mint kommunikációs vezető. E feladatkör mellett 2008-tól 3 éven át a jóléti főosztályvezetői feladatokat is ellátta.

  
Pajor Mariann
   

Pajor Mariann vezeti a Vállalati kultúra és belső kommunikációs főosztályt.

Mariann 2014-ben csatlakozott az Egishez belső kommunikációs menedzserként. Megalakulása óta a Belső kommunikációs osztály vezetője volt. 

   
Talabér Annamária
   

Talabér Annamária vezeti a HR folyamat-és teljesítménymenedzsment főosztályt.

Anna 2006-ban csatlakozott az Egis csapatához és ezt megelőzően a Belföldi HR menedzsment főosztályt vezette.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés