hirdetés
hirdetés
hirdetés

Agora Budapest

Új épületbe költözik a BP budapesti irodája

A BP a budapesti irodáját a HB Reavis által épített Agora Budapestbe költözteti, amely a globális energiavállalat üzleti szolgáltatóközpontjában foglalkoztatott, több mint 1800 fővárosi munkavállalóját érinti. 

A BP új, 22 000 négyzetméteres irodájának a városléptékű Agora Budapest beruházás Agora Hub épülete ad otthont 2020 nyarától. A megállapodás méretét tekintve az eddigi legnagyobb új bérleti tranzakció a magyar ingatlanpiacon 2019-ben. 

A világ egyik legnagyobb energiavállalatán kívül a 34 500 négyzetméteres Agora Hub épülete biztosít helyet a HB Reavis új szolgáltatásainak is: a kisebb cégekre és szabadúszókra fókuszáló HubHub közösségi irodának, valamint a rugalmas tereket és bérleti feltételeket kínáló Qubes-nak. 

A képre kattintva galéria nyílik!

Az Agora Budapest projekt első két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub közel 60 000 négyzetméternyi bérbe adható irodaterületet kínált összesen, melyből az Agora Hub immár 100%-ban bérbeadásra került, míg az Agora Towerben további 6000 négyzetméternyi kiadó irodaterület érhető el.

Egymásra találtak

Ha a BP munkavállaló-fókuszú törekvéseit és a HB Reavis emberközpontú tervezői hozzáállását nézzük, egyértelmű az összhang a két vállalat között - fogalmaznak sajtóközleményükben.

A képre kattintva galéria nyílik!

A munkakörnyezetek kialakításakor a HB Reavis sajtóközleményük szerint szem előtt tartja a jövőben ott dolgozó emberek jó közérzetét, és külön hangsúlyt fektet az új közösségek kialakítására is. Ezen tervezési alapelvek segítségével a szimpla épületek olyan terekké válnak, ahol az egészség és a produktivitás az elsődleges, a közösség kiemelkedő szerepet játszik, a változatos funkciók miatt pedig az itt lakók és áthaladók életére is pozitív hatást gyakorol.

Rugalmas munkatér, aktív dizájn

Másrészt a BP pont olyan rugalmas munkateret keresett, amely az üzleti és a személyes jóllétet közösségi funkciókkal ötvözve, több szempontból is támogató, hatékony környezetet biztosít a munkatársai számára.

Az Agora Budapestben a BP szakemberei a legkorszerűbb irodakialakítási megoldásokkal hozhatnak ki még többet a munkahelyi élményből, az épületek „aktív dizájnja” (pl.: a látható lépcsőházak) pedig az egészségükre is jó hatással bír. A projekt összes elemét a BREEAM és a WELL fenntarthatósági kritériumok alapján tervezik és kivitelezik.

A képre kattintva galéria nyílik!

Ezenfelül az iroda elhelyezkedésével kapcsolatban sincs szükség kompromisszumokra. Az Árpád híd pesti hídfőjénél található Agora Budapest kiváló elhelyezkedése és közvetlen metrókapcsolata miatt nagyon könnyen megközelíthető. A tervezett szolgáltatások, így az edzőterem, a szupermarket, a kávézók és éttermek, számtalan egyéb eseménnyel kiegészítve (például vásárok és zenei estek) a budapesti közösség számára is vélhetően vonzó vásárlási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak majd. 

A fejlesztőt a DLA Piper Hungary, míg a bérlőt a CBRE Hungary és a Baker McKenzie képviselte a megállapodás során. 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés