hirdetés
hirdetés
hirdetés

ESSCA

Új, innovatív kampusszal bővül a világ legjobb business school-jainak palettája Budapesten

Új, világszínvonalú kampuszt nyitott szeptemberben a Financial Times által a világ legjobb business schooljai között számon tartott ESSCA School of Management Budapesten. Az ESSCA ugyan 1993 óta már jelen van a fővárosban, most azonban a korszerű termekkel és innovatív technológiával felszerelt új kirendeltségén immáron 1370 négyzetméteren fogad diákokat a világ minden tájáról.

A Financial Times által a világ legjobb business schooljai között számon tartott ESSCA School of Management szeptembertől új helyszínen várja a világ minden tájáról érkező hallgatóit Budapesten.

Az 1993 óta budapesti kampusszal is rendelkező ESSCA egy vadonatúj kirendeltségen kezdte meg a jelen tanévet ahol az oktatók világszínvonalú, innovatív technikával felszerelt, korszerű termekben oktatják a diákokat, immár 1370 négyzetméteren. A tantermek mellett tanórákon kívüli tanulásra és társalgásra is alkalmas vidám és tágas közösségi terek, tanulószobák és jól felszerelt diák-konyha fogadja a diákokat.

A képre kattintva galéria nyílik!

Elméleti és gyakorlati oktatás kéz a kézben

Az 1909-ben megalapított ESSCA School of Management, valamint az általa kínált képzések kiemelkedő minőségét négy nemzetközi akkreditáció (EQUIS, EPAS, AACSB, AMBA) tanúsítja. Az iskola vezetése nagy figyelmet szentel annak, hogy a diákok komoly elméleti tudás mellett releváns gyakorlati ismereteket is szerezzenek egy olyan oktatási környezetben, amely ötvözi a legkorszerűbb oktatásmódszertani megoldásokat az elmélyült akadémiai és az ezt kiegészítő, aktuális gyakorlati ismeretanyaggal, valamint a humánus megközelítésmóddal. A diákokat az iskolába történő felvételüktől egészen a tanulmányaik befejezéséig egy felnőtt tutor támogatja, aki nem kizárólag a szakmai előrehaladásukban, a helyes tanulásmódszertan, a legmegfelelőbb szakmai gyakorlatuk és kötelező külföldi szemeszterük kiválasztásában segíti őket, hanem személyes kérdésekben is mellettük áll. Az ESSCA School of Management oktatói a szakma elismert kutatói és gyakorló szakemberei, akik mind tantermi órák, mind pedig vállalatlátogatásra és business projektekre épülő oktatás keretében adják át a tudásanyagot a hallgatóknak.

Érték a munkaerőpiacon

Az ESSCA School of Management a diákok számára biztosított közösségi életre is nagy figyelmet fordít: a l’Étudiant 2017 osztályozása szerint az üzleti iskolák között az ESSCA az egyik legjobb társadalmi életet kínáló intézmény.
A munkaerőpiac értékelése alapján az ESSCA School of Management egy megbízható, nagy múltú egyetem: a legutóbbi felmérés alapján (2017) a diákok 51%-a a tanulmányok befejezése előtt munkaszerződést köt, 94% a végzés után 4 hónapon belül állást talál, és 92% annál a vállalatnál helyezkedett el, amelyiknél szeretett volna, a felvételkori átlagos bruttó fizetése pedig 33 100 és 65 900 € (10,3–20,4 Mft).

A képre kattintva galéria nyílik!

Az intézmény mára 8 kampusszal rendelkezik: közülük hat Franciaországban (Angers, Paris, Bordeaux, Lyon, Aix-en-Provence, Cholet), egy Kínában (Shanghai) és egy Magyarországon (Budapest) található. A tervek szerint a közeljövőben a középiskolát végzett, angolul jól beszélő diákok már hazai színtéren is elkezdhetik felsőfokú tanulmányaikat az ESSCA School of Management budapesti kampuszán, ahol részesülhetnek az ESSCA magas színvonalú oktatásában.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés