hirdetés
hirdetés

HR outsourcing

Tovább bővül a Pannon-Work

A Magyarországon és Ausztriában tevékenykedő Pannon-Work Zrt. 2020. augusztus 27-én megvásárolta a székesfehérvári HR-Face Kft-t, mely több mint 15.000 dolgozó számára végez bérszámfejtést. Ezáltal a cégcsoport összességében több mint 22.000 munkavállaló bérszámfejtését végzi outsourcing tevékenyég keretein belül.

A Pannon-Work Zrt. 30 éves fennállása során folyamatosan bővítette munkaerőpiaci tevékenységét, így a diákmunkával kezdve a munkaerő-kölcsönzésen, a közvetítésen az egyszerűsített foglalkoztatáson át a nyugdíjasmunkáig kínál foglalkoztatási formákat. 2020-ban létrehozta HR-Matrix üzletágát, mely olyan HR outsourcing tevékenyégeket foglal magába, mint a HR-adminisztráció, a könyvelés, a munkajogi tanácsadás, az RPO, a rehabilitációs foglalkoztatás és a bérszámfejtés – írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményükben.

Laczi Péter operatív igazgató elmondása szerint a 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő, Pannon-Work Zrt. Magyarországon 16 irodával, Ausztriában pedig egy irodával, összesen több mint 200 fő munkatárssal várja a munkavállalókat és a partnereket.

A bérszámfejtési terület vezetője Zanáné Nemes Ágnes, aki 30 éves tapasztalatával vette át az újonnan megvásárolt HR-Face Kft. vezetését. Jelenleg több mint 7300 munkavállaló bérszámfejtési munkáit felügyeli, így habár háromszorosára növekszik a létszám, a megvalósításban ez nem jelent akkora különbséget, hiszen eddig is „nagyban” zajlott a tevékenység. „A bérszámfejtésben a legfontosabb a szakmai felkészültség, a vonatkozó jogszabályok ismerete, pontosság, megbízhatóság és hogy kiváló munkatársakkal dolgozzunk. Emellett olyan ellenőrzési pontokat és szabályozott folyamatok dolgozunk ki, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a 0%-os hibaszázalékot. Vevőink véleménye valóban fontos számunkra, ezért alaposan figyeljük a tevékenységet, és a bérszámfejtés hibaszázalékát is havonta bemutatjuk nekik” – mondta el Zanáné Nemes Ágnes.

(Borítókép forrása: Pannon-Work Zrt. Facebook)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés