hirdetés
hirdetés

Ajánló

Szókimondó női karrierpodcast indult: itt a „Job, csajok satöbbi”

Job, csajok satöbbi címmel szókimondó karrierpodcast indult, melynek célja, hogy kötetlen beszélgetések keretében dolgozzon fel rendhagyó, karrierrel kapcsolatos témákat, és olyan közösséget teremtsen a céltudatos, fiatal nők számára, ahol egymástól tanulhatnak, egymásból inspirálódhatnak.

A podcast háromhetente jelentkezik majd új epizóddal, hírességek helyett pedig olyan nők osztják meg személyes tapasztalataikat, akik a hétköznapokban maguk is találkoznak a karrierépítés, a munkahelyi környezet és a dolgozó nő komplex szerepe által eléjük gördített kihívásokkal.

A nyitóepizód témája a nők közötti munkahelyi indirekt agresszió, mely a konfrontáció nyílt felvállalása helyett a pletykálást, a másik tekintélyének aláásását használja fel az érvényesüléshez, a konfliktusok megoldásához. A nők között a munkahelyeken az erőszak ezen formája a kutatások szerint a 2000-es években 50%-kal nőtt.

„Amellett, hogy kiállunk a női esélyegyenlőségért, és elvárjuk, hogy a szűkebb és tágabb környezetünk is eszerint cselekedjen, fontos, hogy néha magunkba is nézzünk, és feltegyük a kérdést: Biztos, hogy megadom azt a tiszteletet más nőknek, amit én elvárok magammal szemben?
Ez inspirálta az első epizód témaválasztását” – mondta el Sziget Ágnes, HR kommunikációs szakember, a podcast házigazdája.

A Job, csajok satöbbi epizódjai a Spotify és az Anchor felületén érhetőek el, még több érdekesség pedig a podcast Instagram oldalán olvasható. A második epizód január 20-án érkezik.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés