hirdetés
hirdetés
hirdetés

Konferencia 2018

Robert Hogan ad elő áprilisban Budapesten

„Future of Coaching in Organisations” címmel április 19-én és 20-án az Akvárium Klubban tartja első közös, nemzetközi konferenciáját a világ legnagyobb coach szervezete, az International Coach Federation (ICF) és a világ legjelentősebb független személyiségteszt-fejlesztő cége, a Hogan Assessments.

A konferencia fókuszában a jövő áll: milyen új trendek, technikák és eszközök határozzák meg a szervezetfejlesztést és a coachingot, a digitalizáció milyen hatással lesz az üzleti életre és a munkahelyekre. A két nap során előadásokon és panelbeszélgetéseken 21 nemzetközi szaktekintély – köztük Dr. Robert Hogan, a Hogan Assessments alapítója, Colmon Elridge, az ICF globális fejlesztésekért felelős alelnöke és Colin McIlheney, a PwC kutatási igazgatója – osztják meg tudásukat és tapasztalataikat. Szóba kerül majd a munkaerő elemzésének és a coaching-folyamatok értékelésének fontossága, de a kulturális különbségekkel járó kihívások is.

Dr. Robert Hogan, a Hogan-teszt névadója

Az esemény nemcsak szakmai, hanem lokális szempontból is kiemelt jelentőségű: a két szervezet együttműködése új aspektusból mutatja be a szervezetfejlesztés legújabb irányait, és egyben először biztosít lehetőséget Budapest számára, hogy egy ilyen rangos rendezvény házigazdája lehessen az iparágban. Szervezésében a Hogan közép-kelet-európai képviselője, az Assessment Systems International is részt vesz.

Az ICF és a Hogan 2015 végén kezdte meg együttműködését azzal a céllal, hogy a két szervezet erősségeit ötvözzék. „Ez a partnerség mind a két szervezet számára fontos, hogy szakértelmünket egyesítve világszerte a munkavállalók teljesítményének javításán dolgozzunk. 2018-ban ezt az együttműködést Európában nemcsak erősíteni szeretnénk, hanem láthatóbbá is kívánjunk tenni, ezért szervezünk közösen konferenciát Budapesten, ahova egész Európából várjuk a résztvevőket.” – emelte ki a Fehér Zsolt, a Hogan európai ügyvezető igazgatója.

Az International Coach Federation (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 70 ország 140 tagozatából több mint 30 000 tagja van, melyből 24 000 felett van azok száma, akik rendelkeznek nemzetközi minősítéssel. Az ICF arra törekszik, hogy programjai és követelményrendszere segítségével építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja a szakma előbbre jutásának, fejlődésének biztosítása magas szintű szakmai követelmények, független és egységes akkreditációs rendszer és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján.

A Hogan Assessments alapítói, Dr. Joyce és Robert Hogan évtizedeket töltöttek tudományos kutatással, hogy elsőként mutathassák ki a személyiség hatását a szervezeti hatékonyságra. 1987-ben történt megalapításával a Hogan az elsők között intézményesítette a személyiségmérő eszközök használatát a munkahelyi teljesítmény növelésében. A cég neve mára összefonódott a világ egyik legismertebb munkaalkalmassági és vezetői képességeket mérő személyiségtesztjével, 56 országban vannak aktívan jelen szakmai termékeikkel, mellyel napjainkban a Fortune 500 cégek több mint felét kiszolgálják.

További információk itt találhatók, a Facebook esemény pedig itt érhető el.

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés