hirdetés
hirdetés

Konferencia

Rekordszámú résztvevővel startol a Kékgalléros HR kihívások 4.0

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja nagy sikerű „kékgalléros” konferenciáját. A Kékgalléros HR kihívások 4.0 szakmai konferencia szeptember 24-én kerül megrendezésre, a járványhelyzethez igazodva rendhagyó, online formában, rekordszámú jelentkezővel.

A vírushelyzetet figyelembe véve idén a konferencia online megvalósítása mellett döntöttünk. Azonban az élő találkozás híveinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szakmai előadások után élőben, egy délutáni, erdei Nordic Walking-os kirándulás keretében – a „kösd össze a kellemest a kellemessel, azaz a mozgást a szakmai csevegéssel” jegyében, és a „Ha már konferenciákon nem futunk össze...” gondolatot követve – megvitassák egymással és velünk a délelőtt elhangzottakat.

Maga a konferencia egy élő, interaktív webinárium keretében valósul meg, a cisco webex felületén.

Ízelítő a programból

A konferencián többek közt…

  • szó esik majd arról, hogyan lehet bevonzani kékgalléros kollégákat (operátortól egészen a műszakvezető szintig) akkor is, ha nem aktív álláskeresők;
  • fontos javaslatokat kaphatunk az álláshirdetések kiírásához egy, a pszichológiai profilozás témakörét körüljáró előadásban;
  • hallhatunk a kicsiben megvalósuló csapatkohézió fontosságáról a Covid hozta kihívásokkal összefüggésben;
  • megismerhetjük egy baszk és egy magyar kkv történetét, akiket az köt össze, hogy mernek és tudnak alapvetően a kék galléros munkavállalóikra támaszkodni nehéz helyzetekben és a változásban.

Mindemellett szó lesz még elbocsájtásról, rehabilitációs hozzájárulásról, kékgalléros-adminisztrációról, jólléti intézkedésekről, a Covid-helyzetnek a juttatásokra kifejtett hatásáról, valamint a home office-korszak kékgalléros szemszögből értelmezett kihívásairól is. Emellett hatékony belső kommunikációs praktikákat ismerhetünk meg, és nem utolsó sorban megtudhatjuk, hogy mi is az a három titok, amely segítségével bármilyen vezető belső motivációt alakíthat ki a munkavállalókban.

A konferencia programjáról bővebben itt tájékozódhattok. 

Még most sem késő jelentkezni! Regisztráljatok, ne maradjatok le a nagy sikerű, fizikai dolgozók HR-kérdéseit körüljáró konferenciáról! A korábbi évek Kékgalléros konferenciáiról szóló beszámolók többek közt itt (Hidat kell építeni a kékgallérosok és a vezetők között) és itt (Ne megtartani akard, hanem maxold ki az élményt, amíg nálad dolgozik!) olvashatók.

A Kékgalléros HR kihívások 4.0 /online/ konferenciára itt lehet regisztrálni. A rendezvény ingyenesen és exkluzív/vip jeggyel is igénybe vehető, ezzel kapcsolatban bővebb információ erre a linkre kattintva olvasható.

Akit pedig délutáni Nordic-Walking szakmai kirándulás is érdekel, az ezzel kapcsolatos bővebb információkat a Facebook-eseményben találja.

Partnereink:

 

 

 

 

 

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés