hirdetés
hirdetés
hirdetés

Köszönjük!

Rekordmennyiségű nevezés érkezett a HRKOMM AWARD-ra!

Harmadszorra hirdettük meg a nagysikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyre idén rekordszámú nevezés érkezett.

Az idei, újragondolt HRKOMM AWARD versenyükre rekordszámú, hajszál híján száz nevezés érkezett, az ország legnagyobb vállalataitól kezdve néhány KKV-ig rengetegen szerették volna bemutatni, hogy mit tettek a vállalati jóllétért az elmúlt egy évben.

A tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján új kategóriákat is meghirdettünk, úgymint: „környezettudatos munkahely” vagy „Z generációnak szóló kommunikáció”, és két új különdíjat is kiosztunk a legvállalkozószelleműbb HR-osztálynak és a legkreatívabb HR-komminikációs ügynökségnek.

További újításokat vezettünk be a kategóriák felosztásában, azaz idén már nem csak a tartalmat, de a formát is külön díjazzuk. Mindezeken túl a zsűriben is felfedezhetőek új szakemberek.

A 14 fős zsűri, Kreiter Évával, a Dreher HR-vezetőjével az élén most megkezdi a munkáját. Az online zsűrizés után meghirdetjük a finalisták listáját, akik közül a személyes zsűrizés keretében kiválasztjuk a díjazottakat. A díjátadásra október 7-én este kerül sor.

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés