hirdetés
hirdetés

Köszönjük!

Rekordmennyiségű nevezés érkezett a HRKOMM AWARD-ra!

Harmadszorra hirdettük meg a nagysikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyre idén rekordszámú nevezés érkezett.

Az idei, újragondolt HRKOMM AWARD versenyükre rekordszámú, hajszál híján száz nevezés érkezett, az ország legnagyobb vállalataitól kezdve néhány KKV-ig rengetegen szerették volna bemutatni, hogy mit tettek a vállalati jóllétért az elmúlt egy évben.

A tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján új kategóriákat is meghirdettünk, úgymint: „környezettudatos munkahely” vagy „Z generációnak szóló kommunikáció”, és két új különdíjat is kiosztunk a legvállalkozószelleműbb HR-osztálynak és a legkreatívabb HR-komminikációs ügynökségnek.

További újításokat vezettünk be a kategóriák felosztásában, azaz idén már nem csak a tartalmat, de a formát is külön díjazzuk. Mindezeken túl a zsűriben is felfedezhetőek új szakemberek.

A 14 fős zsűri, Kreiter Évával, a Dreher HR-vezetőjével az élén most megkezdi a munkáját. Az online zsűrizés után meghirdetjük a finalisták listáját, akik közül a személyes zsűrizés keretében kiválasztjuk a díjazottakat. A díjátadásra október 7-én este kerül sor.

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés