hirdetés
hirdetés

IV.Pozitív Pszichológiai Konferencia

Ősszel jön hazánkba a pozitív pszichológia rocksztárja: Barbara Fredrickson

Barbara Fredrickson professzor előadást és workshopokat tart a IV. Pozitív Pszichológia konferencián Budapesten novemberben.

Az amerikai származású pszichológusnő a Pozitív Érzelmek Pszichológiai Laboratóriumának vezetője, a Nemzetközi Pozitív Pszichológiai Társaság volt elnöke, valamint az Érzelem Tudományi Társaság megválasztott elnöke. Leginkább a pozitív érzelmek „építs-bővíts” elméletéről híres, kutatásaival bebizonyította, hogy a pozitív érzelmek mekkora szerepet játszanak a jóllét és az egészség fenntartásában. 2015-ben a North Carolina Egyetem és a Coursera együttműködésében pozitív pszichológiát kezdett tanítani, mellyel több mint 200.000 embert szólított meg.

Fredrickson professzor saját kutatásai eredményein keresztül ad választ a sokunkat magán- és szakemberként is érintő kérdésekre a IV. Pozitív Pszichológia Konferencia keretein belül.

  • Hogyan hozhatjuk ki a lehető legjobbat magunkból és másokból?
  • Miként készülhetünk fel előre életünk bármely területén fellépő nehéz, kihívásokkal teli időszakokra?
  • Mire építsük fel a jövő oktatását, egészségügyét és üzleti vállalkozásait?

Barbara Fredrickson a modern pszichológia egyik –szakmai és üzleti körökben egyaránt- legtöbbet idézett kutatója.
Fredrickson professzor forradalmi felfedezései a pozitív érzelmek élettani, társas és mentális hatásairól, szinte minden vonatkozásban felforgatták az egészségügy, a pedagógia és az üzleti vezetés gyakorlatát.

Elsőként bizonyította, hogy a pozitív érzelmek vezérlik a szociális, empatikus, kooperatív viselkedési mintáinkat, hogy pozitív érzések hiányában lényegében csak zéró végösszegű, nyertes-vesztes játszmákat játszunk.
Könyveiben – Pozitivitás, Love 2.0, amelyek a szervezők kezdeményezésére már magyarul is elérhetők - gazdag eszköztárat adott a kezünkbe, amelyek segítségével mindannyian képesek vagyunk pozitív érzelmi egyensúlyt teremteni életünkben.

Barbara Fredricksont ma korunk 15 legbefolyásosabb pszichológusa között tartják számon a világon. Nem csak a szűkebb szakma figyel arra, amit mond, hanem világi és vallási vezetők is, akiknek szívügyük a modern világ kihívásainak megoldása. A konferenciára is éppen a Vatikánból érkezik, egyenesen a szent városból.

Kivételes lehetőség élőben találkozni a világ egyik vezető tudósával, és magyarul hallani legújabb kutatási eredményeiről.

Early bird jegyek még szeptember 15-ig kaphatóak a konferenciára, és az azt megelőző nyitott workshopra Barbara Fredricksonnal.

Az egyre bővülő előadói és program lista a konferencia honlapján található: https://ppconference.hu

Jegyek kaphatók a konferencia honlapján:
https://ppconference.hu

Helyszín: Testnevelési Egyetem

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, politikusoknak, és mindenkinek, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! 10 alkalmas képzés péntekenként: 10 oktatási nap + konzultációs lehetőség! 2021. októbertől!

Mutassátok meg, hogy CSR-ral valóban lehet jót tenni! Normál nevezési határidő: október 12.

A HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap bemutatja a VIII. HR szakmai randit.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Végső nevezési határidő: október 15.

hirdetés