hirdetés
hirdetés
hirdetés

IV.Pozitív Pszichológiai Konferencia

Ősszel jön hazánkba a pozitív pszichológia rocksztárja: Barbara Fredrickson

Barbara Fredrickson professzor előadást és workshopokat tart a IV. Pozitív Pszichológia konferencián Budapesten novemberben.

Az amerikai származású pszichológusnő a Pozitív Érzelmek Pszichológiai Laboratóriumának vezetője, a Nemzetközi Pozitív Pszichológiai Társaság volt elnöke, valamint az Érzelem Tudományi Társaság megválasztott elnöke. Leginkább a pozitív érzelmek „építs-bővíts” elméletéről híres, kutatásaival bebizonyította, hogy a pozitív érzelmek mekkora szerepet játszanak a jóllét és az egészség fenntartásában. 2015-ben a North Carolina Egyetem és a Coursera együttműködésében pozitív pszichológiát kezdett tanítani, mellyel több mint 200.000 embert szólított meg.

Fredrickson professzor saját kutatásai eredményein keresztül ad választ a sokunkat magán- és szakemberként is érintő kérdésekre a IV. Pozitív Pszichológia Konferencia keretein belül.

  • Hogyan hozhatjuk ki a lehető legjobbat magunkból és másokból?
  • Miként készülhetünk fel előre életünk bármely területén fellépő nehéz, kihívásokkal teli időszakokra?
  • Mire építsük fel a jövő oktatását, egészségügyét és üzleti vállalkozásait?

Barbara Fredrickson a modern pszichológia egyik –szakmai és üzleti körökben egyaránt- legtöbbet idézett kutatója.
Fredrickson professzor forradalmi felfedezései a pozitív érzelmek élettani, társas és mentális hatásairól, szinte minden vonatkozásban felforgatták az egészségügy, a pedagógia és az üzleti vezetés gyakorlatát.

Elsőként bizonyította, hogy a pozitív érzelmek vezérlik a szociális, empatikus, kooperatív viselkedési mintáinkat, hogy pozitív érzések hiányában lényegében csak zéró végösszegű, nyertes-vesztes játszmákat játszunk.
Könyveiben – Pozitivitás, Love 2.0, amelyek a szervezők kezdeményezésére már magyarul is elérhetők - gazdag eszköztárat adott a kezünkbe, amelyek segítségével mindannyian képesek vagyunk pozitív érzelmi egyensúlyt teremteni életünkben.

Barbara Fredricksont ma korunk 15 legbefolyásosabb pszichológusa között tartják számon a világon. Nem csak a szűkebb szakma figyel arra, amit mond, hanem világi és vallási vezetők is, akiknek szívügyük a modern világ kihívásainak megoldása. A konferenciára is éppen a Vatikánból érkezik, egyenesen a szent városból.

Kivételes lehetőség élőben találkozni a világ egyik vezető tudósával, és magyarul hallani legújabb kutatási eredményeiről.

Early bird jegyek még szeptember 15-ig kaphatóak a konferenciára, és az azt megelőző nyitott workshopra Barbara Fredricksonnal.

Az egyre bővülő előadói és program lista a konferencia honlapján található: https://ppconference.hu

Jegyek kaphatók a konferencia honlapján:
https://ppconference.hu

Helyszín: Testnevelési Egyetem

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

hirdetés