hirdetés
hirdetés

Koronavírus-FOMO ellen

Nem baj, ha nem jógáztál ma!

Úgy érzed, nem hoztad ki a legtöbbet a home office-os munkanapodból? A "legtöbb" relatív, és nem kell, hogy most annál is több legyen, mint a régebbi, megszokott napjaidban volt. Lehet, hogy ma a legtöbb az, hogy a pizsamából melegítőbe öltöztél. Jakobovits Kitti pszichológusnak, irodalomterapeutának eredetileg a Facebookon megjelent írását egész szerkesztőségünk melegen ajánlja!

NEM BAJ, ha⁣⁣

– nem jógáztál ma⁣⁣,
– ezelőtt is #otthonolvastal⁣⁣,
– nem hallgattál meg két irodalmi podcastet, miközben kirámoltad a zoknis fiókot⁣⁣,
– nem néztél tegnap klasszikus magyar filmet⁣⁣,
– nem hívtad fel az összes barátodat, hogy odaát is esik-e⁣⁣,
– amúgy is kupacszámra rendeled a könyveket, ezért most nem vettél újat “karantén idejére”⁣⁣,
– másfél hét alatt még nem sikerült tökéletesen online-osítani a vállalkozásodat⁣⁣,
– nem hoztad ki a legtöbbet a napból.⁣⁣

A "legtöbb" relatív, és nem kell, hogy most annál is több legyen, mint a régebbi, megszokott napjaidban volt. Lehet, hogy ma a legtöbb az, hogy a pizsamából melegítőbe öltöztél. Hidd el, tud az is nagy dolog lenni. Van épp elég stresszforrás körülöttünk, ne rakj magadra még többet! Félreértés ne essék, csodálatos dolog, ahogy összefogtunk, és jobbnál jobb programokat kínálunk egymásnak, többel én is élek, és hálás vagyok értük, de ne érezze senki, hogy most akkor ez az, ahogy mindenkinek működnie kell. Ezeket ne teljesítendő pontoknak vegyük, hanem javaslatnak arra az esetre, ha már unatkozunk, vagy napok óta először lett kedvünk egyáltalán megmozdulni. Az #énidő sok minden lehet, és rendben van, ha egy ideig nem tudod, mi legyen. ⁣⁣Rendben van, ha nem a négy fal között és egy hét alatt valósítod meg önmagad, és rendben van, ha nem vadonatúj emberként térsz majd vissza a járvány végén. Így is, úgy is hat ránk, megváltoztat dolgokat, de talán nem kell mindig, mindenáron minden percét kihasználni.

(forrás: Facebook)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés